Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

Primarul Robu anunta: circulatia vaporaselor pe Bega NU este deblocata

Publicat in

Vocea Timișului va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.
FLIGHT FESTIVAL 2023
Problema circulației vaporașelor pe Bega nu este rezolvată. Asta susține primarul Timișoarei, Nicolae Robu, care spune că deși ieri șeful Administrației Bazinale a Apelor Banat, Titu Bojin, a anunțat că problema este rezolvată, demersurile nu sunt nici pe departe de a fi finalizate.

„Lucrurile sunt așa cum eu v-am informat. Dacă ați fost pe fază când am adoptat hotărârea de Consiliul Local, problema am rezolvat-o prim demersurile pe care le-am făcut eu în urma discuțiilor purtate cu niște oameni pozitivi de la Ministerul Transporturilor. Domnul ministru Stroe și domnul secretar de stat și am discutat pe toate fețele cu o documentare juridică și am ajuns la concluzia ca cel mai simplu putem rezolva problemele dacă se schimbă legea funcționării Ministerului Apelor și Pădurilor.(…)Asta apare într-o hotărâre de CLT pe care eu am trimis-o la Ministerul Apelor și Pădurilor. Pasul următor care este printr-o OUG trebuie să se modifice acea lege de înființare de organizare și funcționare a Ministerului Apelor și Pădurilor și să se scrie la Articolul 4, unde se stipulează care sunt prerogativele acestui minister și să se adauge și administrarea căii navigabile în acel moment Ministerul Apelor și Pădurilor devivne și el abilitat să creeze astfel de căi navigabile. Nu e adevărat. Domnul Bojin nu știe. Trebuie modificată legea. A aflat și el de demersuri am făcut eu, numai că nu știe care e stadiul lor. Problema e ca și rezolvată, dar nu e rezolvată. Trebuie OUG de modificare a acelei legi”, a explicat primarul Robu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

Comentarii recente

Articole asemănătoare