Programarea Campionatului Naţional de fond la canotaj pentru juniori şi seniori, programată în perioada 15-20 aprilie 2019, pe canalul Bega, duce la suspendarea transportului public cu vaporașe, anunță Societatea de Transport Public Timișoara (STPT).

Capitala Banatului va fi, în intervalul 15-20 aprilie 2019, gazda Campionatului Naţional de fond la canotaj pentru juniori şi seniori, competiţia urmând să se desfăşoare pe Canalul Bega. ”În aceste condiţii, Societatea de Transport Public Timişoara va suspenda transportul public cu vaporaşele pe Canalul Bega, cu excepţia ambarcaţiunilor de intervenţie şi salvare”, anunță reprezentanții STPT.

Între 15 şi 20 aprilie, ambarcaţiunile STPT vor efectua doar curse de promenadă şi curse cuprinse în proiectul naţional ”Şcoala altfel”, traseul curselor fiind cuprins numai între stațiile ”Vasile Pârvan” (Podul Michelangelo) și ”Mihai Viteazul” (Uzina de Apă) şi retur.

Informaţiile publicate de VOCEA TIMISULUI pot fi preluate doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea în lead a sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.