Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

Campionatul National de fond la canotaj intrerupe transportul public cu vaporase pe Bega

Publicat in

Vocea Timișului va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.
Timișoara
cer senin
21.4 ° C
21.7 °
20.1 °
45 %
2.1kmh
0 %
sâm
21 °
Dum
23 °
lun
24 °
mar
25 °
mie
25 °

Programarea Campionatului Naţional de fond la canotaj pentru juniori şi seniori, programată în perioada 15-20 aprilie 2019, pe canalul Bega, duce la suspendarea transportului public cu vaporașe, anunță Societatea de Transport Public Timișoara (STPT).

Capitala Banatului va fi, în intervalul 15-20 aprilie 2019, gazda Campionatului Naţional de fond la canotaj pentru juniori şi seniori, competiţia urmând să se desfăşoare pe Canalul Bega. ”În aceste condiţii, Societatea de Transport Public Timişoara va suspenda transportul public cu vaporaşele pe Canalul Bega, cu excepţia ambarcaţiunilor de intervenţie şi salvare”, anunță reprezentanții STPT.

Între 15 şi 20 aprilie, ambarcaţiunile STPT vor efectua doar curse de promenadă şi curse cuprinse în proiectul naţional ”Şcoala altfel”, traseul curselor fiind cuprins numai între stațiile ”Vasile Pârvan” (Podul Michelangelo) și ”Mihai Viteazul” (Uzina de Apă) şi retur.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

Comentarii recente

Articole asemănătoare