Cele mai citite articole în ultima săptămână

Din aceeași categorie

”Condiții” de LIDER! Poli pleacă în cantonament în Antalya. Vezi programul ”amicalelor” din pauza de iarnă

- Advertisement -

Liderul Seriei a II-a a diviziei secunde la fotbal se reunește pe data de 19 ianuarie. Poli începe pregătirea pentru ”asaltul final” al competiției pe plan local, urmând ca pe data de 31 a acestei luni să desfăoare primul joc amical al anului, la Timișoara. Primul adversar va fi ”sperietoarea” ultimelor sezoane de Cupa României, Șoimii Pâncota, pentru ca după doar câteva zile, mai exact pe data de 4 februarie, elevii lui Alexa să se deplaseze la Arad pentru un joc cu o divizionară inferioară, UTA Bătrâna Doamnă – formație care evoluează în Liga a III-a. Data de 7 februarie aduce un nou ”amical” pentru alb-negrii, tot în deplasare și tot cu o adversară din eșalonul terț – Național Sebiș.

Cantonament de ”clasă”

Elevii lui Alexa se vor ”regrupa” pentru un cantonament extern. Poliștii vor pleca într-un stagiu centralizat în Antalya, acolo unde se vor pregăti în perioada 9-19 februarie, având șanse ca în acest cantonament să joace șase partide de pregătătire, contra unor adversari internaționali, de calibru.

După revenirea la Timișoara, Poli va juca un nou amical, programat pe data de 21 februarie, împotriva unei alte ”colege” de serie, Olimpia Satu Mare. După încă o săptămână, pe 28 februarie, alb-negrii vor jucaîncă un meci de verificare în compania ”unei echipe de Liga III din județul nostru” afirmă reprezentanții clubului timișorean prin intermediul site-ului oficial al echipei, aceștia specificând că ”pot apărea modificări, ele urmând să fie anunțate în timp util”.

- Advertisement -
Vocea Timisului
Vocea Timisului
Întreaga responsabilitate a comentariilor lăsate de dumneavoastră vă aparține! Click aici-citeste condiţiile de utilizare ale site-ului www.voceatimisului.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole în ultimele 48 de ore