AcasăStiriSportCopilul tău se ştie cu mingea? Dacă vrea să devină fotbalist adu-l...

Copilul tău se ştie cu mingea? Dacă vrea să devină fotbalist adu-l vineri la Dan Păltinişanu. Poli face o nouă selecţie de copii

Clubul de fotbal Poli Timişoara organizează la finalul acesti săptămâni o selecţie pentru copii cu vârste cuprinse între 10 şi 12 ani. Selecţia va avea loc vineri, 30 august 2013, pe „sinteticul” de la Baza Sportviă Dan Păltinişanu.

Centrul de Copii şi Juniori al prim-divizionarei de fotbal Poli Timişoara selectează tinere talente în vederea suplimentării numărului de jucători din propria pepinieră.

Copii născuţi în anii 2001, 2002 şi 2003 lunt aşteptaţi vineri, 30 august 2013, pe terenul sintetic din spatele Stadionului Dan Păltinişanu, acolo unde vor fi testaţi de doi dintre tehnicienii clubului: Cristian Contescu şi Petre Vlătănescu.

Selecţia începe de la ora 10:00, iar copii trebuie să vină echipaţi corespunzător: şort, tricou, jambiere, adidaşi cu crampoane şi apărători.

VOCEA TIMISULUI va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii!

Articole asemănătoare

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -

Urmăriți-ne

15,745FaniÎmi place
539CititoriConectați-vă
163CititoriConectați-vă
1,670CititoriConectați-vă
188CititoriConectați-vă
48,400AbonațiAbonați-vă

Articole recente

Comentarii recente