DEZAMĂGITOR! Cum îşi bat joc organizatorii de evenimente din România de artişti şi de fanii acestora. Formaţia CARGO, printre ei

- Advertisement -

Zilele trecute au avut loc, la Arad, Zilele Oraşului de pe Mureş, iar printre formaţiile invitate se număra şi formaţia rock, atât de iubită în România – Cargo. Organizatorii au anunţat că băieţii vor cânta sâmbătă, 24 august 2013, ceea ce nu s-a mai întâmplat, iar o parte dintre fanii prezenţi la spectacol au venit tocmai pentru a vedea trupa Cargo, care nu a mai cântat de peste trei ani la Arad.

Povestea începe odată cu anunţul făcut de autorităţile locale din Arad, prin care se anunţau „Zilele Aradului”, o sărbătoare ce avea să fie programată pe durata a zece zile şi la care urma să ia parte o serie de artişti mai mult sau mai puţin renumiţi din ţara noastră, între care şi formaţia Cargo.

Concertul acestoa era programat pentru data de 24 august 2013, adică sâmbăta trecută, la Ştrandul Neptun din oraşul de pe Mureş, alături de recitalul celor de la Holograf, între orele 19:00 şi 23:00, programarea fiind făcută cu mult timp înaintea eenimentului, iar mediatizarea explicând clar faptul că cele două formaţii vor cânta în aceeaşi seară, pe aceeaşi scenă.

Organizatorii acestui eveniment s-au „obosit” să-i anunţe pe cei de la Cargo cu doar două săptămâni înaintea concertului că nu-şi mai doresc formaţia la acest eveniment, însă au uitat să-i anunţe şi pe posibilii spectatori, astfel, un număr destul de mare de fani arădeni aşteptau ca pe scena din faţa lor să urce Cargo, fapt ce, binenţeles, nu s-a mai întâmplat. Desigur că unii dintre fanii formaţiei de rock s-au supărat, fără să cunoască însă adevăratul motiv pentru care Cargo nu se afla alături de ei în acea seară, dar formaţia a făcut cunoscut adevărul, pe Facebook, acolo unde Bărar & Co. dialoghează mereu cu cei ce iubesc această trupă.

„Ştim că mulţi dintre voi au venit să ne vadă la Zilele Aradului. Este şi normal, cu două zile înainte de ziua concertului înca mai apăream pe afişe, şi apoi noi nu am cântat de trei – patru ani în Arad, oraş de suflet pentru noi.

Adevărul este că organizatorii ne-au anunţat cu două săptămâni că nu mai doresc Cargo… Pe voi însă nu v-au anunţat. De ce? Pentru că aşa nedoriţi cum suntem, aducem lume la eveniment chiar şi dacă nu venim. Organizatorii câştigă, iar voi vă supăraţi pe noi, cui îi pasă? Aşa cum am mai zis, aceasta este o practică obişnuită în România.

Vrem să ştiţi că am vrut foarte mult să cântăm în oraşul care pentru trei dintre noi înseamnă ACASĂ. Şi să ştiţi că facem tot posibilul să ajungem anul acesta într-un fel sau altul… Vrem să ştiţi că pentru a cânta în Arad am renunţat la alte două concerte în zona Moldovei, oameni care, nici ei, nu ne-au văzut de mult.

Un gând frumos pentru voi!” e mesajul prin care membrii formaţiei Cargo desluşesc misterul privind lipsa lor din corcetul de la Arad

Următorul eveniement la care vor participa băieţii „pe motoare” este programat, „pe bune”, pentru vineri, 30 august 2013, la Turda. Tot pentru a sărbători Zilele Oraşului.

Cele mai citite articole în ultimele 48 de ore

Articole asemănătoare

Ziua Timişoarei, sărbătorită timp de… trei zile! Vezi aici programul manifestărilor

Trei zile de sărbătoare la Timişoara, pentru a marca...

Concert hip-hop cu Phunk B, la Timisoara

Phunk B revine în Clubul Capcana pentru un concert...

Trupa Rockabil isi lanseaza noul album LIVE, la Timisoara

Trupa Rockabil își lansează noul album, intitulat ”Un cântec...

Teo Milea concertează la Timisoara, in cadrul unui turneu national

Pianistul Teo Milea concertează în România în perioada 24...

Paula Seling colinda in Ajunul Craciunului la Timisoara

Paula Seling vă aduce la Timișoara concertul ”Colindăm, Colindăm”,...

Targul de Craciun din Timisoara are patinoar uriaș! Vezi programul complet!

Târgul de Crăciun din Timişoara aduce, în acest an,...
spot_imgspot_img

Din aceeași categorie

Categorii Populare

spot_imgspot_img