17-octombrie-2021
AcasăStiriNational si InternationalTragediile din Franța ”cer” o lege a securității cibernetice. Cum explică asta...

Tragediile din Franța ”cer” o lege a securității cibernetice. Cum explică asta un europarlamentar timișorean și ce cere pentru cartelele pre-pay VIDEO

Recentele atacuri care au avut loc la Paris (Franța), au pus pe jar, sau cel puțin așa lasă impresia o parte din clasa politică din România, între cei ”afectați” de acestea fiind și europalamentarul Cristi Bușoi, din cadrul PNL Timiș. Acesta își exprimă profundul regret față de eveneimentele care au semănat panică în etropola de pe Sena. ”Nu pot decât să-mi exprim profundul regret față de ceea ce s-a întâmplat acolo, profunda compasiune față de familiile și colegii din redacția ziarului Charlie Hebdo și profundul dezgust și dezaprobare față de acest act terorist foarte grav și față de modul prin care niște extremiști încearcă să aducă în fața opiniei publice problemele și frustrările pe care le au, războiul incoerent și ilogic pe care-l duc împotriva unor cetățeni nevinovați. Îmi exprim speranța că, în România, instituțiile statului care au atribuții în asigurarea securității și prevenirea actelor de terorism își fac datoria. Până acum au arătat că și-au făcut datoria și țara noastră nu a fost ținta niciunei tragedii și în mare măsură cred că e rolul profesioniștilor din instituțiile speciale” a spus Bușoi.

Ca europarlamentar și participant activ la dezbaterile privind directivele care țin de domeniul IT și a comunicațiilor informatice, Bușoi susține că România are nevoie de o legislație în ceea ce privește securitatea informatică. ”Toate țările europene au fie legi speciale, fie capitole din legi generale care țin de securitatea comunicațiilor, a informațiilor și cibernetică” a adăugat penelistul.

Cartelele pre-pay, din nou în centrul atenției

Bușoi a explicat, așa cum puteți urmări și în imaginile video de mai jos că nu vede nicio problemă ca utilizatorii de cartele pre-pay să poată fi identificați, cu att mai mult cu cât se consideră ”oameni care nu au nimic de ascuns, care nu fac lucruri ilegale”, însă pentru a putea afla toate argumentele liberalului vă lăsăm să vizionați în întregime cele spuse de europarlamentarul timișorean.

[responsive_youtube

Foto:gigaom.com

VOCEA TIMISULUI va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii!

Articole asemănătoare

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -

Articole recente

Comentarii recente