12.9 C
Timișoara
vineri,14,mai,2021
AcasăStiriPoliticaPENIBIL! Plagiatorul Victor Ponta recidivează! A copiat o... lege

PENIBIL! Plagiatorul Victor Ponta recidivează! A copiat o… lege

”Am luat și am comparat două texte, un proiect de lege (PL-x nr. 130/2015- Proiect de Lege pentru modificarea Decretului-lege nr.118/1990 privind acordarea unor drepturi persoanelor persecutate din motive politice de dictatura instaurată cu începere de la 6 martie 1945, precum şi celor deportate în străinătate ori constituite în prizonieri), inițiat de PNL, în data de 04-06-2014, pentru care Guvernul a dat punct de vedere negativ și care este ținut într-un sertar în Camera Deputaților și Proiectul de lege pentru modificarea Decretului- Lege nr.118/1990 privind acordarea unor drepturi persoanelor persecutate din motive politice de dictatura instaurată cu începere de la 6 martie 1945, precum şi celor deportate în străinătate ori constituite în prizonieri, inițiat de Guvern, în data de 13-11-2014, în campania electorală prezidențială, adoptat rapid în ambele Camere și promulgată.

Am dorit să vă arăt exact cum stă domnul Victor Ponta la testul de plagiat legislativ, pentru că vedem – Victor Ponta se descalifică pe zi ce trece atât prin acțiuni cât și prin vorbe. În partea stângă, am pus propunerea legislativă a PNL și, în dreapta (foto AICI), proiectul de lege al Guvernului privind acordarea unor drepturi persoanelor persecutate din motive politice. Aplicăm testul, testul de plagiat.

La testul de plagiat, pe textul proiectului de lege, pot spune, cu indulgență, că este plagiat în proporție de 95% pentru că Guvernul a introdus două rânduri, exact acelea care nu sunt marcate cu galben în coloana din dreapta: “republicată în Monitorul Oficial al României din data…. și prezenta lege intră în vigoare la data de 1 iulie 2015″.

Pe expunerea de motive, se vede că textul este copiat de Guvern după textul PNL, semnatura Victor Viorel Ponta. Tot ceea ce este marcat cu roz este textul copiat dupa inițiativa PNL, cuvânt cu cuvânt. Ceea ce nu a copiat domnul Ponta de la noi – în proiectul PNL, am specificat, am pus o nota de subsol și am zis, informația aceasta ne-am luat-o de pe respectivul site, asta nu a mai vrut să scrie domnul Ponta în expunerea de motive deci, poti sa spui ca e dublu plagiat. Aș putea spune că, la testul de plagiat, 99% din expunerea de motive a legii Guvernului este copiată după expunerea de motive a PNL.

Verdict – Plagiatorul Victor Ponta recidivează!”

Text și imagine preluate integral de pe blogul Cristinei Ancuța Pocora, deputat PNL.

Foto:cotidianul.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -

Urmăriți-ne

14,919FaniÎmi place
515CititoriConectați-vă
160CititoriConectați-vă
1,670CititoriConectați-vă
191CititoriConectați-vă
46,600AbonațiAbonați-vă

Articole recente

Comentarii recente