Vocea Timișului va susține permanent adevărul!
AcasăȘtiriEconomieFABULOS! Piraeus Bank ȘTERGE datoriile clienților SĂRACI

FABULOS! Piraeus Bank ȘTERGE datoriile clienților SĂRACI

Publicat in

VOCEA TIMISULUI va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.

Conform AFP, grecii de la Piraeus Bank, instituție bancară care se găsește și pe piața din România, ”pentru a uşura situaţia clienţilor îndatoraţi care au venituri foarte reduse din cauza crizei”, banca lansează un ”program de remitere şi de restructurare” a datoriei lor cu scopul de a ”lupta împotriva crizei umanitare”, se arată într-un comunicat remis de creditor.

Bancherii cofirmă că asta ar echivala cu ”ştergerea a 100% din datoriile de până la 2.000 de euro vizând împrumuturi pentru consum şi carduri de credit”, conform aceleiași surse. Instituția bancară propune, astfel, o ”îngheţare a împrumuturilor imobiliare şi o ştergere a dobânzilor” pentru aceste împrumuturi ale debitorilor săi din Grecia, aflaţi în dificultate.

De aceste măsuri vor beneficia clienţii băncii care vor fi incluşi în noul program de ajutoare sociale lansat de guvernul grec. Acest program, care a fost prima lege votată de noua majoritate a stângii radicale, prevede în special sprijin financiar pentru cei mai săraci, ajutoare alimentare şi locuinţe pentru a face faţă ”crizei umanitare” generate de şase ani de recesiune prin care a trecut ţara până acum, potrivit uneia din temele de bază ale campaniei stângii. Dosarele solicitanţilor au început să fie primite de administraţii în această săptămână şi primele vărsări de bani sunt prevăzute să aibă loc în iunie, scrie stiripesurse.ro.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

Pe față! Primăria Giroc s-a luptat din greu să legalizeze intabularea caselor înșiruite din extravilan ale SC Minda & Mimo SRL, în ciuda deciziei...

Povestea de azi este una extrem de simplă și își are începuturile în primăvara...

Ca-n Poliția Română! Sub nasul agentului Raoul Iacob de la Biroul de Investigații Criminale Timișoara, studenta eminentă Denisa Tîrziu l-a iubit pe un cetățean...

Și, evident, subofițerul Inspectoratului de Poliție Timiș n-a mirosit absolut nimic. Nici că iubita...

Ministrul Sănătății a decis schimbarea managerului de la Spitalul Județean Timișoara

În urmă cu câteva minute, ministrul sănătății Alexandru Rafila a semnat schimbarea din funcția...

Comentarii recente

Articole asemănătoare

MANIPULARE marca PSD privind PIB-ul Romaniei

"România a întrecut și Portugalia la mărimea economiei”, anunță Departamentul pentru Politici Fiscal Bugetare...

Destinatii exotice de vacanta, cu zbor direct din Timisoara

Începând din primăvara anului 2019, Aeroportul Internațional Timișoara ”leagă” capitala Banatului de o serie...

Anghel Iordănescu, înainte de meciul cu Grecia: ”Ne propunem doar victoria”. Vezi ”tactica” lui Gabi Torje

Selecționerul României, Anghel Iordănescu a prefațat ieri partida cu Grecia, care va avea loc...