Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

OFICIAL! Angajații Primăriei Timișoara, în GREVĂ GENERALĂ. Când se BLOCHEAZĂ activitatea?

Publicat in

Vocea Timișului va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.
80,000FaniÎmi place
587CititoriConectați-vă
1,105CititoriConectați-vă
194CititoriConectați-vă
50,056AbonațiAbonați-vă

Federaţia Naţională a Sindicatelor din Administraţie (FNSA), întrunită în şedinţa Biroului federal pentru a analiza rezultatul întâlnirii cu reprezentanţii Guvernului României, întâlnire care a avut loc la data de 23 aprilie 2015, pe marginea revendicărilor salariaţilor din administraţia publică locală, constatând că Guvernul României a dat dovadă de aceeaşi indiferenţă faţă de aceştia, a hotărât să organizeze, timp de o zi, grevă generală în administrația publică, pe data de 30 aprilie 2015. Aceasta va fi oranizată în toate instituțiile adminitrației publice locale din România, inclusiv în Timișoara, acolo unde majoritatea angajaților sunt extrem de nemulțumiți de veniturile lor.

În afara acestei zile de protest, Biroul federal al FNSA a luat decizia organizării unui miting la Bucureşti, în data de 27 aprilie 2015, la care să participe minim 3.000 de membri de sindicat.

Mai mult decât atât, sindicaliștii pregătesc un protest ”monstru”, demarând procedurile pentru strângerea de semnături în vederea declanşării grevei generale pe termen nelimitat în administraţia publică locală din România, în a doua parte a anului 2015.

”Revendicările minimale şi decente ale categoriei de bugetari pe care îi reprezentăm, sunt: 1. Reglementarea şi liberalizarea acordării începând cu anul 2015 a tichetelor de masă sau a normei de hrană pentru toţi salariaţii din administraţia publică locală, în limita bugetelor locale aprobate prin hotărâri de consiliu, în măsura în care aceste instituţii realizează şi sunt finanţate parţial şi din venituri proprii, și 2. Creşteri salariale şi pentru salariaţii din administraţia publică locală din România sau aplicarea, începând cu anul 2015, a Legii nr. 284/2010 privind salarizarea unitară a personalului plătit din fonduri publice”, a transmis Valer Suciu, președintele Federaţiei Naţionale a Sindicatelor din Administraţie (FNSA).

Urmărește-ne pe Google News

1 COMENTARIU

  1. Birocratii bugetari nu ar trebui sa faca greva. Daca nu le convine locul de munca sigur si caldutz , n-au decat sa se duca in privat ; sau pot sa se lanseze ei insisi intr-o afacere privata. Nimeni nu ii impiedica.
    Sa vada si ei cum este sa ai de-a face cu birocrati ; sa vada si ei cum e sa dea la buget bani creati de ei insisi, pentru a plati functionari inutili, de care se poate foarte bine lipsi azi societatea conectata la internet.
    Dar greva asta va folosi cu siguranta!! Astfel primarii inteligenti vor vedea cat este de util sa puna la punct informatizarea primariilor si cu trei baieti destepti si un sistem informatic bine pus la punct, vor conduce toata primaria fara probleme.
    Iar birocratii bugetari sa stea in greva permanenta.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

Susțne-ne activitatea! Vocea Timișului va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.

Ultimele articole

Comentarii recente

Articole asemănătoare