Vocea Timișului va susține permanent adevărul!
AcasăȘtiriEvenimentProiectul ”România Zâmbește” ajunge la Timișoara. Câte motive de a zâmbi avem...

Proiectul ”România Zâmbește” ajunge la Timișoara. Câte motive de a zâmbi avem zilnic VIDEO

Publicat in

VOCEA TIMISULUI va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.

Cristian Manta afirmă despre proiectul să „România Zâmbeşte” că este un proiect în care crede, şi crede în el pentru că ştie că România are oameni frumoşi care nu au uitat să zâmbească. ”Dorinţa mea este să ajung în fiecare oraş din România cu acest proiect şi să arăt lumii ce oameni frumoşi există în această ţară minunată. România nu este doar o ţară a sărăciei, a oamenilor trişti şi debusolaţi şi resemnaţi, nu aceasta este ţara în care trăim. Eu nu accept descrierea negativă pe care alţii o fac despre România. Eu cred într-o Românie a oamenilor frumoşi şi liberi. România suntem noi, şi noi vom face ca România să arate frumoasă prin oamenii lor. De aceea am dat naştere acestui proiect, tot ceea ce fac este să călătoresc în fiecare oraş mare din ţară şi să-i provoc pe oameni să zâmbească în faţa camerei foto şi prin aceasta îmi doresc să le reamintesc că au zilnic motive să zâmbească indiferent de greutăţile vieţii”, spune inițiatorul acestui proiect, care dă ca certitudine faptul că atitudinea noastră referitoare la viaţa, va schimba felul în care ne vom raporta la fiecare zi din viaţa noastră.

Proiectul ”România Zâmbește”, care poate fi găsit și pe Facebook, ajnge la Timișoara sâmbătă, 25 aprilie 2015. Proiectul ”te provoacă la zâmbet! În centrul Timişoarei! Vino să zâmbești pentru acest proiect şi să imortalizăm acest moment printr-o fotografie!” spune invitația lui Cristian Manta. Iniţiatorul proiectului va fi acolo toata ziua pentru toţi aceia care doresc să facă parte din acest proiect şi să contribuie cu zâmbetul lor!

[responsive_youtube https://www.youtube.com/watch?v=Kx0wSiwgKfQ&feature=youtu.be]

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

Ca-n Poliția Română! Sub nasul agentului Raoul Iacob de la Biroul de Investigații Criminale Timișoara, studenta eminentă Denisa Tîrziu l-a iubit pe un cetățean...

Și, evident, subofițerul Inspectoratului de Poliție Timiș n-a mirosit absolut nimic. Nici că iubita...

Ministrul Sănătății a decis schimbarea managerului de la Spitalul Județean Timișoara

În urmă cu câteva minute, ministrul sănătății Alexandru Rafila a semnat schimbarea din funcția...

Comentarii recente

Articole asemănătoare

Culoare-n sunete şi imagini. „Manifest pentru România” ajunge la Timişoara

Evenimentul constă într-un recital de pian, susținut de pianistul clujean Bogdan Vaida, iar în...