Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

Gata cu alergia la ambrozie! Legea pe care vrea să o iniţieze deputatul ALDE Marian Cucşa

Publicat in

Vocea Timișului va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.
FLIGHT FESTIVAL 2023

Venirea primăverii nu este un motiv de bucurie pentru toată lumea. Dacă vremea caldă şi copacii înfloriţi sunt un motiv de bucurie pentru marea majoritate a populaţiei, cei cu alergii la diverse plante suferă în fiecare an din cauza indiferenţei autorităţilor locale. Deputatul ALDE Marian Cucşa anunţă că are un plan concret pentru a obliga autorităţile să intervină.

„Un subiect care priveşte sănătatea noastră a tuturor este binecunoscuta ambrozie. Suntem în luna martie, când dă firul ierbii, inclusiv răsare ambrozia, văd că autorităţile locale nu iau nicio măsură şi o să ne trezim în luna august septembrie când e la maturitate şi înflorită că nu mai avem ce să facem. Sunt în discuţii avansate cu colegi din grupul parlamentar ALDE pentru a găsi un cadru legislativ prin care să obligăm autorităţile locale, cât şi proprietarii de terenuri să scape de această buruiană păcătoasă. Bineînţeles că la noi în ţară există şi o problemă de aplicare a legilor, deci nu este suficient să facem un cadru legislativ care să oblige proprietarii să taie ambrozia, dar poate ar fi necesar să găsim un organism care să vegheze asupra aplicării legii. (…) Cât mai repede voi avea o variantă finală pentru acest proiect de lege pentru a veni în sprijinul celor care suferă de alegrii şi să nu ne mai trezim în luna august şi septembrie că nu avem ce să facem pentru că ştiţi bine că sunt copii şi chiar adulţi care ajung la Urgenţe din cauza acestei probleme. Poliţia Locală dă amenzi celor care taie buruienile. Eu am fost primul politician care a tras un semnal de alarmă acum doi ani şi când am mers să tăiem buruienile Poliţia Locală a venit să ne dea amendă pentru că am tăiat ambrozia”, a declarat membrul ALDE.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

Comentarii recente

Articole asemănătoare