Vocea Timișului va susține permanent adevărul!
AcasăȘtiriAdministrațieDe luni, ies în trafic minibuzele RATT. Ce rute vor deservi

De luni, ies în trafic minibuzele RATT. Ce rute vor deservi

Publicat in

VOCEA TIMISULUI va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.

Schimbări importante pe rutele Regiei Autonome de Transport, de luni. Mai multe linii vor fi deservite de la începutul săptămânii viitoare de minibuze, în vreme ce pe altele vor fi suplimentate autobuzele, pentru ca oamenii să nu mai stea prea mult să aştepte în staţii. Toate schimbările sunt generate de punerea în circulaţie a şase din cele 20 de minibuze cumpărate de Primăria Timişoara. Traseele care vor fi deservite de minibuze în loc de autobuze sunt: Expres 6, 28, 28, 32 şi 21.

RATT a conceput şi patru noi trasee pentru minibuze, însă, până acum doar unul din ele a primit aprobarea comisiei de circulaţie. Este vorba despre ruta sensul giratoriu de la Matei Millo – strada Matei Millo – strada Nicolae D. Cocea – strada Martin Constantin Radu – strada Iuliu Podlipny – Calea Urseni – strada Gavril Muzicescu – Calea Martirilor – Mareşal Constantin Prezan buclă 15 şi retur, care va intra în funcţiune de luni şi va fi deservită de minibuze. Celelate zone pentru care se vor introduce minibuze sunt Ronaţ, Mehala şi Cora. Primarul Nicolae Robu a declarat că „RATT a conceput patru noi trasee pe care le considerăm importante şi demne de a fi acoperite în perioada următoare. Deocamdată există aviz de la Comisia de circulaţie pentru acestea patru. Vom face anumite schimbări care vor asigura şi un transport mai ritmic şi mai eficient pentru cetăţeni. Pe unele trasee unde nu avem un număr mare de călători o să includem autobuzele, iar cu minibuzele şi autobuzele care se eliberează o să le mutăm pe trasee cu solicitări mai mari. (…)Aşteptăm o îmbunătăţire a managementului RATT, o disciplină la nivel înalt a şoferilor şi a vatmanilor pentru că din păcate primesc foarte multe sesizări de la cetăţeni ba în privinţa modului în care circulă mijloacele de transport în comun, ba în privinţa atitudinii şoferilor”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

Pe calendar! ANAF și IPJ Timiș se roagă de Primăria Giroc să pună la dispoziție documentele tehnice care au stat la baza imobilelor construite...

Partea senzațională a investigației noastre jurnalistice de azi nu e neapărat că administrația locală...

Țigări, în valoare de 1,5 milioane euro, confiscate de polițiștii de frontieră bănățeni

În data de 26.11.2022, ora 00.05, polițiștii de frontieră din cadrul Inspectoratului Teritorial al...

Comentarii recente

Articole asemănătoare

Goia scoate pensionarii în stradă, dar nu bea decât apă minerală cu coloizi de aur și argint!

Cine nu a auzit despre Societatea Metropolitană de Transport Timișoara, clar, nu are cultură...

Traseul liniei E6 se prelungeste, iar autobuzele de pe linia M35 vin mai des

Societatea de Transport Public Timișoara (STPT) a anunțat că traseul liniei E6 va fi...

Lucrarile de pe strada Venus deviaza traseul autobuzelor de pe linia E 2, la Timisoara

Societatea de Transport Public Timișoara (STPT) informează călătorii că este nevoită să devieze traseul...