Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

Patronii din Timișoara, amezi INFIME pentru nerespectarea legii. Controalele Poliției Locale

Publicat in

Vocea Timișului va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.
FLIGHT FESTIVAL 2023

V-ați săturat să munciți la patron, să aveți program fix și salariu prea mic? Nimic mai simplu. La Timișoara vă puteți deschide propria firmă și puteți încălca legea cu nonșalanță. O demonstrează controalele făcute recent de polițiștii locali din cadrul Serviciului Inspecție Comercială la diverse companii pentru identificarea societăților comerciale care funcționează pe raza municipiului Timișoara fără a deține acord de funcționare.

„În ceea ce privește existența acordului, trebuie menționat faptul că, potrivit OG 99/2000, orice exercițiu comercial se desfășoară numai de către comercianți autorizați, exercitarea activității de comercializare în zone publice fiind supusă acordului autorităților administrațiilor publice locale cu respectarea regulamentelor proprii ale acestora și a planurilor de urbanism. Sancțiunile pentru nerespectarea acestor prevederi sunt între 400 și 1000 lei. Numai în ultima lună, polițiștii locali au identificat și sancționat un număr de 33 de societăți comerciale care nu dețineau acord de funcționare, valoarea amenzilor ridicându-se la 17.100 lei. Este vorba despre societăți care își desfășoară activitatea pe raza întregului municipiu, în zone precum Calea Aradului, Socrate, Euroilor, Eugeniu de Savoya, Liniștei, Constantin Brâncoveanu, Gh. Lazăr, Lacului, Virgil Onițiu, Martir Elena Nicoară, Paciurea, Delfinului, Oituz, C.D. Loga. În decurs de un an, dacă reprezentanții societăților comerciale nu au demarat procedurile de intrare în legalitate și se constată în mod repetat acest aspect, se poate propune suspendarea activității pe o perioadă de până la 30 de zile. Acțiunile continuă”, a informat Poiția Locală Timișoara.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

Comentarii recente

Articole asemănătoare