Cele mai citite articole în ultima săptămână

Din aceeași categorie

Muzeul caricaturistului Popa’s, deschis cu atacuri la adresa politicienilor şi a „curvelor” din SRI

Vocea Timișului va susține permanent adevărul!
Cu atacuri dure la adresa Serviciului Român de Informaţii şi cu certitudinea că va fi invidiat și mai tare de dușmanii pe care îi are deja. Așa și-a inaugurat caricaturistul Ştefan Popa Popa’s muzeul din Bastionul Therezia, vineri seara. Acesta a fost deschis odată cu Salonul Internațional de Caricatură de Presă și Arte Vizuale Satirice.

Paleta de invitați a fost una largă. Din prezidiu nu au lipsit președintele CJ Timiș, Călin Dobra, și Mitropolitul Banatului, Ioan Selejan. La eveniment a luat parte și scriitorul Dan Puric care a fost de părere că deschiderea muzeului caricaturistului la Timișoara este primul pas înspre intrarea în drepturi ca și Capitala Culturală Europeană.

Cei care vor trage pragul muzeului deschis de Popa’s vor putea admira lucrări ale artistului de renume mondial, dar şi fotografii din deplasările acestuia în străinătate. „O să mă urască și mai mulți dușmani. Eu așa zic, că am dușmani. Ăștia suntem noi, românii. De ce au înjurat-o pe Nadia Comăneci, că ea este simbolul țării, datorită ei s-a auzit de România. De ce au înjurat-o jurnaliștii? Sau noi suntem un popor care n-am avut nevoie de Brâncuși și nici de Cioran și așa n-o să avem nevoie de nimeni în țara asta? Eu am fost în toate capitalele lumii, am fost primit la cele mai înalte niveluri, de toți regii din lume, de toți șefii de state și în România sunt scuipat. Eu am fost cel mai controlat om de pe planeta asta și vreau să vă mulțumesc, stimate popor român, pentru acest lucru. Eu cred că meritam mult mai mult, pentru că eu unde am fost am scos România din rahatul în care este, am făcut furori unde am fost în lume. (…) Pentru mine, Serviciul Român de Informații rămâne același serviciu în care sunt angajate toate curvele și toate slugile cretine ale politicienilor români. Sunt caricaturist, scot caricaturi și pe gură”, a declarat Popa’s conform PRESSALERT.ro.

Foto: Arhivă

- Advertisement -
Tiberiu Kiss-Radu Constantin
Tiberiu Kiss-Radu Constantin
Întreaga responsabilitate a comentariilor lăsate de dumneavoastră vă aparține! Click aici-citeste condiţiile de utilizare ale site-ului www.voceatimisului.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole în ultimele 48 de ore