politistii batausi
Transfer aeroport

Noi informaţii ies la iveală în cazul poliţiştilor bătăuşi de la Serviciul de Investigaţii Criminale din cadrul Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Timiş. Vă amintim că miercuri noapte doi tineri în vârstă de 34 de ani au fost opriţi de oamenii legii în timpul unei acţiuni de căutare a unui urmărit internaţional. După ce au fost transportaţi cu maşini diferite la poliţie pentru verificări tinerii au ajuns la spital cu leziuni grave. Patru poliţişti cu cagule i-au bătut atât de tare încât unul din tineri a fost operat pentru îndepărtarea splinei, iar celălalt s-a ales cu grave leziuni în aceeaşi zonă şi cu mai multe coaste rupte. Ancheta deschisă de IPJ Timiş a fost preluată de Parchetul Militar, pentru că în cadrul acţiunii de control au fost implicaţi şi mai mulţi jandarmi. Tinerii opriţi şi bătuţi de oamenii legii erau complet nevinovaţi.

Unul din cei patru poliţişti bătăuşi este fiul unui longeviv primar din Mehedinţi. Este vorba despre Darin Ţicu, fiul primarului Ion Ţicu din comuna Pătulele Mehedinţi. Ţicu este un traseist politic. Fost membru PNL, în prezent acesta este membru PSD. Mai mult, conform surselor Vocea Timişului, Ţicu ar născut în aceeaşi localitate ca şi Ion Mocioalcă, şeful PSD Caraş, de care îl leagă o veche prietenie.

Tatăl poliţistului bătăuş a fost declarat incompatibil de ANI, în mandatul 2008-2012. „Primarul mehedințean s-a aflat în stare de incompatibilitate în perioada 15 august 2008 – 06 martie 2009, întrucât a deținut, simultan cu funcția de primar, și funcția de administrator al S.C. PRIMTRANS – COM S.R.L., încălcând, astfel, dispozițiile art. 87, alin. (1), lit. d) din Legea nr. 161/2003”, se arată în comunicatul emis de ANI.