Nicolae Robu își continuă vizita de lucru din Spania. În paralel cu întâlnirile diplomatice, edilul scrie pe Facebook un jurnal de călătorie pentru ca toți timișorenii să fie la curent cu fiecare mișcare pe care o face primarul în Peninsula Iberică

Ieri, Robu a avut două întâlniri oficiale, una cu primarul orașului San Sebastian, proaspăt câștigător al competiției  Capitala Europeană a Culturii pentru 2016, iar cealaltă cu președintele Fundației „San Sebastia-Capitală Europeană a Culturii în 2016”. Edilul și-a continuat apoi vizitele pe la instituții de cultură: Muzeul „San Telmo Museoa” și  apoi la Universitatea de Gastronomie și Arte culinare din San Sebastian.

După ce a vorbit cu primarul unui oraș care a câștigat titlul de capital culturală, Robu a tras câteva concluzii: „Esențiale pentru câștigarea competiției pentru capitala europeană a culturii sunt proiectul cultural propus pentru exercițiul de capitală, agenda culturală din anii premergători depunerii candidaturii, infrastructura urbană la momentul depunerii candidaturii și angajata pentru anul exercițiului de capital”, a explicat Robu.

Informaţiile publicate de VOCEA TIMISULUI pot fi preluate doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea în lead a sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.