Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

PSD și ALDE, alianță pentru Primăria Checea. Cine e candidatul pe care îl susțin

Publicat in

Vocea Timișului va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.

Se anunță o competiție acerbă pentru primăria Checea, acolo unde pentru a se asigura că înving candidatul impus de PNL, PSD și ALDE au făcut alianță și susțin un singur candidat. Este vorba despre Cristian Oniță, care se va lupta cu liberalul Daniel Florea. Comuna Checea a rămas fără primar după ce fostul edil-șef Dorin Birdean a decedat. Oniță este de profesie economist, iar în prezent este directorul unui hotel din Timișoara. Acesta spune că prima lui preocupare dacă va deveni primar va fi să amenajeze drumul care face legătura între Checea și drumul național dintre Cenei și Cărpiniș.

„Am făcut alianța pentru Checea, PSD plus ALDE. Eu sunt ferm convins că în luna noiembrie vom avea în persoana domnului Cristian noul primar al comunei Checea. O să vedeți parcursul campaniei electorale pe care candidatul nostru dorește să le pună în aplicare pentru comuna Checea„, a declarat președintele PSD Timiș Călin Dobra.

„La comuna Checea am căzut de comun acord cu domnii din PSD pentru a susține un singur candidat pe Onița Cristian. Ne dorim ca proiectele din acea comunitate să aibă continuitate, dar să se vină și cu un suflu nou, pentru a se duce mai departe proiectele comunității”, a declarat președintele ALDE Timiș, Marian Cucșa.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

Spălatul pe mâini! Primăria Giroc își recuperează prejudiciul de 350.000 euro, rezultat din contractele ilegale de asistență juridică, nu de la artizanii care i...

Trei contracte, mari și late, având ca obiect servicii juridice de asistență și reprezentare,...

Liberul arbitru! Primăria Timișoara a refuzat să facă plângere penală împotriva antreprenorului general de la Pasajul Solventul, deși constructorul a pus în circulație un...

Când vine vorba despre respectarea legii, în ceea ce privește omisiunea sesizării, dispozițiile articolului...

Comentarii recente

Articole asemănătoare

Consiliul Județean vrea centură feroviară pentru Timișoara! A lansat licitația pentru studiul de fezabilitate

Timișoara ar putea avea centură feroviară, care să scoată traficul de marfă din centrul...