Se anunță o competiție acerbă pentru primăria Checea, acolo unde pentru a se asigura că înving candidatul impus de PNL, PSD și ALDE au făcut alianță și susțin un singur candidat. Este vorba despre Cristian Oniță, care se va lupta cu liberalul Daniel Florea. Comuna Checea a rămas fără primar după ce fostul edil-șef Dorin Birdean a decedat. Oniță este de profesie economist, iar în prezent este directorul unui hotel din Timișoara. Acesta spune că prima lui preocupare dacă va deveni primar va fi să amenajeze drumul care face legătura între Checea și drumul național dintre Cenei și Cărpiniș.

„Am făcut alianța pentru Checea, PSD plus ALDE. Eu sunt ferm convins că în luna noiembrie vom avea în persoana domnului Cristian noul primar al comunei Checea. O să vedeți parcursul campaniei electorale pe care candidatul nostru dorește să le pună în aplicare pentru comuna Checea„, a declarat președintele PSD Timiș Călin Dobra.

„La comuna Checea am căzut de comun acord cu domnii din PSD pentru a susține un singur candidat pe Onița Cristian. Ne dorim ca proiectele din acea comunitate să aibă continuitate, dar să se vină și cu un suflu nou, pentru a se duce mai departe proiectele comunității”, a declarat președintele ALDE Timiș, Marian Cucșa.

Informaţiile publicate de VOCEA TIMISULUI pot fi preluate doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea în lead a sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.