ANUNȚURI

Societățile comerciale : AVCOZ EDIL S.R.L. , VCN DEVELOPMENT VEST SRL , SPAB CONSTRUCT VEST S.R.L. ,  SPO DEVELOPMENT BUILD INVEST S.R.L. , BAV DEVELOPMENT BUILD S.R.L. , anunță publicul interesat că au obținut autorizațiile de construire cu nr. 168 , respectiv cu nr. 169 din data de 13.03.2024 , emise de Primărie Timișoara, jud. Timiș , privind obiectivul începerii lucrărilor de construcții pentru proiectele ELIZA 2 și ELIZA 3 , imobile de locuințe colective , în regim  P+2E+ER , în Timișoara , pe strada Grigore Alexandrescu , jud Timiș .

Cele mai citite articole în ultima săptămână

Din aceeași categorie

11 migranți prinși la granița cu Serbia. Ce făceau când au fost surprinși de polițiști

Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

Un nou val de migranți a fost depistat duminică noaptea la granița cu Serbia. Nu mai puțin de 11 transfugi au fost prinși în timp ce încercau să treacă fraudulos granița cu Serbia în vecinătatea localității Cruceni. Grupul a fost preluat de un autoturism, însă Poliția de Frontieră a intervenit prompt, reținându-i atât pe migranți, cât și pe călăuzele acestora.

În urma verificărilor s-a stabilit că grupul era format din 11 persoane care proveneau din Irak și Iran. Printre aceștia se aflau cinci bărbați și trei femei cu vârste între 22 și 42 de ani și trei minori cu vârste între 4 și 16 ani. Călăuzele erau cetățeni cu domiciliul în România. În cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de trecere frauduloasă a frontierei de stat pentru cele 11 persoane şi de trafic de migranţi pentru cele două călăuze, a informat Poliția de Frontieră.

Foto: Arhivă

- Advertisement -
Tiberiu Kiss-Radu Constantin
Tiberiu Kiss-Radu Constantin
Întreaga responsabilitate a comentariilor lăsate de dumneavoastră vă aparține! Click aici-citeste condiţiile de utilizare ale site-ului www.voceatimisului.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole în ultimele 48 de ore