migranti-retinuti-de-politia-de-frontiera

Un nou val de migranți a fost depistat duminică noaptea la granița cu Serbia. Nu mai puțin de 11 transfugi au fost prinși în timp ce încercau să treacă fraudulos granița cu Serbia în vecinătatea localității Cruceni. Grupul a fost preluat de un autoturism, însă Poliția de Frontieră a intervenit prompt, reținându-i atât pe migranți, cât și pe călăuzele acestora.

În urma verificărilor s-a stabilit că grupul era format din 11 persoane care proveneau din Irak și Iran. Printre aceștia se aflau cinci bărbați și trei femei cu vârste între 22 și 42 de ani și trei minori cu vârste între 4 și 16 ani. Călăuzele erau cetățeni cu domiciliul în România. În cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de trecere frauduloasă a frontierei de stat pentru cele 11 persoane şi de trafic de migranţi pentru cele două călăuze, a informat Poliția de Frontieră.

Foto: Arhivă

Articolul precedentRobu, pledoarie pe Facebook. De ce merită Sorin Drăgoi preşedinţia LPF
Articolul următorPSD și ALDE, alianță pentru Primăria Checea. Cine e candidatul pe care îl susțin
Dacă nu dai dovadă de bun simţ te poţi trezi cu IP-ul blocat şi nu vei mai putea intra pe voceatimisului.ro Întreaga responsabilitate a comentariilor lăsate de dumneavoastră vă aparține! Citeşte TERMENI ŞI CONDIŢII