Ziua-Copilului-sărbătorită-la-Poliţia-de-Frontieră097
foto: Radu Constantin

Scene incredibile în toiul zilei, ieri, la frontiera cu Ungaria! Marți, 29 iulie 2014, în jurul orei 18:45, în urma unei acţiuni specifice, poliţiştii de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Sânnicolau Mare au observat o persoană care se deplasa pe jos spre Ungaria. Cel în cauză a fost reţinut la aproximativ 800 metri spre interior faţă de teritoriul statului vecin.

În urma verificărilor efectuate s-a stabilit că persoana în cauză este cetăţeanul moldovean Igor V., în vârstă de 36 ani şi intenţiona să treacă ilegal frontieră pentru a ajunge în Franţa. Acesta a declarat că a recurs la această metodă deoarece are interdicţie de intrare în spaţiul Schengen pentru săvârşirea infracţiunii de furt pe teritoriul Elveției.

Oamenii legii de la frontieră i-au întrerupt călătoria cetățeanului moldovean şi efectuează cercetări asupra acestuia sub aspectul săvârşirii infracţiunii de tentativă de trecere ilegală a frontierei de stat, la finalizare urmând a fi luate măsurile legale ce se impun.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here