Vocea Timișului va susține permanent adevărul!
AcasăȘtiriSocialVrei să ajungi în Franța? Nicio problemă, cât o faci legal, dar...

Vrei să ajungi în Franța? Nicio problemă, cât o faci legal, dar NU PE JOS! Vezi ce au descoperit polițiștii de FRONTIERĂ din Timiș!

Publicat in

VOCEA TIMISULUI va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.

Scene incredibile în toiul zilei, ieri, la frontiera cu Ungaria! Marți, 29 iulie 2014, în jurul orei 18:45, în urma unei acţiuni specifice, poliţiştii de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Sânnicolau Mare au observat o persoană care se deplasa pe jos spre Ungaria. Cel în cauză a fost reţinut la aproximativ 800 metri spre interior faţă de teritoriul statului vecin.

În urma verificărilor efectuate s-a stabilit că persoana în cauză este cetăţeanul moldovean Igor V., în vârstă de 36 ani şi intenţiona să treacă ilegal frontieră pentru a ajunge în Franţa. Acesta a declarat că a recurs la această metodă deoarece are interdicţie de intrare în spaţiul Schengen pentru săvârşirea infracţiunii de furt pe teritoriul Elveției.

Oamenii legii de la frontieră i-au întrerupt călătoria cetățeanului moldovean şi efectuează cercetări asupra acestuia sub aspectul săvârşirii infracţiunii de tentativă de trecere ilegală a frontierei de stat, la finalizare urmând a fi luate măsurile legale ce se impun.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

Comentarii recente

Articole asemănătoare