Vocea Timișului va susține permanent adevărul!
AcasăȘtiriCum recunoaște DAN NEGRU că se uită la PRO Tv și de...

Cum recunoaște DAN NEGRU că se uită la PRO Tv și de ce spune că postul concurent are ȘOARECI FOTO

Publicat in

VOCEA TIMISULUI va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.

Dan Negru nu-și menajează colegii de breaslă, chiar dacă aceștia sunt de la televiziunile care îi fac lui concurență. Prezentatorul timișorean susține că-și respectă ”concurența” însă ține să facă celor de la Pro Tv o observație cel puțin ciudată.

microfon mancat de soareci”Mi-am respectat mereu concurența și de asta îmi permit observația de mai jos. M-am uitat ieri la tv noul show al Pro-ului, „Trăiește-ți vara” și am văzut acolo un microfon găurit sau ros de șoricei. Păi la nivelul ăsta de televiziune așa ceva e inadmisibil! Sunt detalii care contează și pe care publicul nu le vede, dar le simte… Eu am supraviețuit în breasla asta doar cu ajutorul detalilor! Pro, back in business! Iacă microfonul ros de șoricei” a scris Dan Negru pe Facebook, acolo unde a postat și imaginea alăturată, în care se poate observa că buretele verde, aflat pe microfon, are câteva ”imperfecțiuni”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

Comentarii recente

Articole asemănătoare