Drăgoi

Primarul Timişoarei, Nicolae Robu, îi face campanie fostului city-manager al capitalei Banatului, Sorin Drăgoi, candidat pentru funcţia de preşedinte al Ligii Profesioniste de Fotbal. Unicul contracandidat al timişoreanului este Gino Iorgulescu, succesor al lui Dumitri Dragomir la preşedinţia Ligii.

„SUSȚIN:
SORIN DRĂGOI PREȘEDINTE LPF!
Dl. Sorin Drăgoi e mai nou în lumea fotbalului. Anterior, mi-a fost consilier personal la Primărie, cu responsabilități de city manager, iar apoi, după ce am înființat chiar un post de city manager, a devenit primul ocupant al acestui post. A făcut față cu brio, în ambele poziții, ca membru al echipei mele administrative, fără a se implica și politic. Ulterior, l-am rugat să accepte președinția Clubului ACS Poli Timișoara, aflat, sub aspect financiar, într-o situație foarte grea, mai ales datorită contractelor cu jucătorii extrem de proaste, făcute de predecesorii săi. Am început împreună să reașezăm lucrurile în făgașul lor normal. Astăzi, se văd roadele: echipa joacă bine, e, la sfârșitul turului, pe locul 6, înaintea Campioanei en titre, Viitorul și a lui Dinamo. Evident, Sorin Drăgoi are un mare merit în asta!
Având în vedere, pe de o parte, calitățile d-lui Sorin Drăgoi, iar pe de altă parte, nevoia de suflu nou la nivelul conducerii LPF, susțin candidatura d-lui Sorin Drăgoi pentru funcția de Președinte LPF. Cu dânsul în această poziție, fotbalul profesionist din România își va avea mult mai bine reprezentate interesele, cu competență, echidistanță și respect față de lege”
, a scris Nicolae Robu pe Facebook.