A ”apărut” câștigătorul marelui premiu la Loto 6/49. Acum e în topul milionarilor români, după ce a câștigat 10.000.000 de euro

- Advertisement -

Vineri, 9 ianuarie 2015, s-a prezentat la sediul central al Loteriei Române câștigătorul marelui premiu la tragerea Loto 6/49 din data de 21 decembrie 2014, premiu în valoare de 43.810.458,68 lei, al patrulea premiu ca valoare din istoria jocului.

Câștigătorul este constănțean și are în jur de 40 de ani. Bărbatul joacă ocazional la loto, acesta explicând că numai unul dintre numerele jucate are o semnificație aparte pentru el, celelalte numere fiind alese la întâmplare. Câștigătorul a declarat că, înainte de a câștiga acest premiu, avea suspiciuni mari cu privire la corectitudinea tragerilor și că a crezut că e ceva aranjat, chiar dacă mai avea un câștigător la loto în familie. Acum, după a marturisit, i s-au spulberat toate suspiciunile și va continua să joace, ocazional, ca și până acum.

Odată cu ridicarea câștigului, a dorit să transmită celorlalți jucători, următorul mesaj: ”Jucați și nu vă îndoiți de corectitudinea Loteriei Române”, scrie loto.ro. Constănțeanul nu a dorit să-și facă publică identitatea, chiar dacă a intrat, prin câștigarea acestui premiu, direct în topul celor mai bogați români!

Cele mai citite articole în ultimele 48 de ore

Articole asemănătoare

Din aceeași categorie

Categorii Populare