Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

A ”apărut” câștigătorul marelui premiu la Loto 6/49. Acum e în topul milionarilor români, după ce a câștigat 10.000.000 de euro

Publicat in

Vocea Timișului va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.

Vineri, 9 ianuarie 2015, s-a prezentat la sediul central al Loteriei Române câștigătorul marelui premiu la tragerea Loto 6/49 din data de 21 decembrie 2014, premiu în valoare de 43.810.458,68 lei, al patrulea premiu ca valoare din istoria jocului.

Câștigătorul este constănțean și are în jur de 40 de ani. Bărbatul joacă ocazional la loto, acesta explicând că numai unul dintre numerele jucate are o semnificație aparte pentru el, celelalte numere fiind alese la întâmplare. Câștigătorul a declarat că, înainte de a câștiga acest premiu, avea suspiciuni mari cu privire la corectitudinea tragerilor și că a crezut că e ceva aranjat, chiar dacă mai avea un câștigător la loto în familie. Acum, după a marturisit, i s-au spulberat toate suspiciunile și va continua să joace, ocazional, ca și până acum.

Odată cu ridicarea câștigului, a dorit să transmită celorlalți jucători, următorul mesaj: ”Jucați și nu vă îndoiți de corectitudinea Loteriei Române”, scrie loto.ro. Constănțeanul nu a dorit să-și facă publică identitatea, chiar dacă a intrat, prin câștigarea acestui premiu, direct în topul celor mai bogați români!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

Comentarii recente

Articole asemănătoare

Şanse duble de câştig la Tragerile Speciale Loto ale Sărbătorilor de Paşti

Pentru jocurile loto 6/49, Joker şi Loto 5/40 se organizează câte două trageri: o...

Marele premiu la Joker, de peste 16,8 milioane de lei, a fost câștigat cu un bilet jucat la Timişoara

Biletul câștigător la extragerea de aseară s-a jucat la agenția 35-049 din Timișoara si...

Polițiștii români participă la FORMULA 1! Oamenii legii au ajuns la Hungaroring

Poliția Română informează că în perioada 24-28 iulie 2014, o echipă formată din cinci...