ANUNȚURI

Societățile comerciale : AVCOZ EDIL S.R.L. , VCN DEVELOPMENT VEST SRL , SPAB CONSTRUCT VEST S.R.L. ,  SPO DEVELOPMENT BUILD INVEST S.R.L. , BAV DEVELOPMENT BUILD S.R.L. , anunță publicul interesat că au obținut autorizațiile de construire cu nr. 168 , respectiv cu nr. 169 din data de 13.03.2024 , emise de Primărie Timișoara, jud. Timiș , privind obiectivul începerii lucrărilor de construcții pentru proiectele ELIZA 2 și ELIZA 3 , imobile de locuințe colective , în regim  P+2E+ER , în Timișoara , pe strada Grigore Alexandrescu , jud Timiș .

Cele mai citite articole în ultima săptămână

Din aceeași categorie

Una caldă, alta rece din Ungaria: Poli joacă un amical cu o echipă de Europa League, dar Popovici s-a ”rupt”

Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

Mini-cantonamentul de la Fuzesgyarmat (Ungaria) continuă, după ce Poli a reușit ieri să învingă în două meciuri amicale, cu scorul de 2-0, două formații care evoluează în Liga a IV-a maghiară. Dacă azi dimineață elevii lui Dan Alexa au avut parte de o sesiune de pregătire fizică, după amiază, de la ora 18:00, alb-negrii mai au programat un antrenament.

Din nefericire Alexandru Popovici are probleme medicale după ce ieri a ieșit de pe teren, în minutul 27 al ”amicalului” cu Fuzesgyarmat, el neparticipând la antrenamentul de astăzi, din cauza unor probleme la mușchii aductori. Din concluzile trase de staff-ul bănățenilor, ar putea fi vorba despre o întindere musculară, ceea ce ar face ca Popovici să nu poată evolua în jocul de verificare de sâmbătă, 26 iulie, cu Bekescsabai Elore.

Amical cu echipă de Europa League

Sâmbătă, 2 august, începând cu ora 19:00 (ora României), Poli Timișoara va susține unul dintre cele mai importante jocuri de verificare ale verii. Elevii lui Alexa vor da piept, la Novi Sad, cu FK Vojvodina, unul dintre cele mai valoroase cluburi din Serbia. În sezonul trecut, ”alb-roșiii” au ocupat locul 4 în prima ligă, aceștia evolând în fazele preliminare ale Europa League, totodată Vojvodina fiind și proaspăta câștigătoare a Cupei Serbiei. Disputa dintre cele două formații bănățene va avea loc pe arena ”Vujadin Boskov”.

- Advertisement -
Tiberiu Kiss-Radu Constantin
Tiberiu Kiss-Radu Constantin
Întreaga responsabilitate a comentariilor lăsate de dumneavoastră vă aparține! Click aici-citeste condiţiile de utilizare ale site-ului www.voceatimisului.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole în ultimele 48 de ore