Vocea Timișului va susține permanent adevărul!
AcasăȘtiriSportGoleadorul lui Poli, Pedro Henrique, încă un sezon pe ”Păltinișanu”. Pe cine...

Goleadorul lui Poli, Pedro Henrique, încă un sezon pe ”Păltinișanu”. Pe cine contează Alexa pentru Liga I

Publicat in

VOCEA TIMISULUI va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.

Poli Timișoara se pregătește pentru revenirea pe prima scenă a fotbalului românesc. Cu un lot excelent pentru liga secundă, antrenorul bănățenilor este convins că are nevoie de întăriri serioase pe câteva dintre posturi, însă se bucură că unii dintre actualii jucători sunt dispuși să-și prelungească contractele și să continue sub culorile clubului, care, vă reamintim, ar putea reveni la alb-violet în noul sezon.

Între fotbaliștii cei mai importanți care rămân sub comanda ”Chirurgului”, se numără brazilianul Pedro Henrique (foto), care chiar astăzi și-a semnat contractul de împrumut pe încă un an, acceptat și de impresarul său. ”Pedro Henrique a semnat astăzi prelungirea pe încă un an” a recunoscut Alexa, care are dreptul să-l utilizeze și în Liga I pentru că a evoluat deja în ultimul sezon în România. Henrique a marcat pentru Poli nu mai puțin de 11 goluri în 20 de meciuri jucate în liga a II-a.

Alexa a anunțat astăzi că are în vedere păstrarea în lot a câtorva jucători cărora le expiră contractele la finalul acestui sezon, explicând că, indiferent de noile achizții ce urmează a fi realizate, nucleul cu care Poli a promovat va fi păstrat. ”Nucleul va fi cel care a promovat echipa. E important să prelungim contractele actualilor jucători care merită. Sper să le prelungim la toți pe care îi doresc. Daniel discută cu ei. Mi-aș dori și o mărire de salariu pentru ei, că au muncit pentru asta” a spus ”Chirurgul”, care a mai dezvăluit că ”sunt șapte jucători în situația asta. Printre ei Melinte, Scutaru. Mai sunt jucători care au salarii foarte mici, cum e Boldea, care a jucat foarte mult… Poparadu, Keita. Pentru Liga I vom avea un lot de doar 25 de jucatori. Asta e regula” a mai spus Dan Alexa.

Anunțați de Daniel Stanciu ca principale ținte pentru Poli Timișoara, isrealianul Elhamed și bosniacul Bunoza, par a fi mai mult decât pe gustul antrenorului timișorenilor. ”Bunoza și Elhamed sunt doi jucători buni, și-au demonstrat valoarea în partea a doua a campionatului, când au venit la Dinamo. Sunt doi jucători pe care orice echipă din România și i-ar dori”, a conchis Alexa.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

Pe față! Primăria Giroc s-a luptat din greu să legalizeze intabularea caselor înșiruite din extravilan ale SC Minda & Mimo SRL, în ciuda deciziei...

Povestea de azi este una extrem de simplă și își are începuturile în primăvara...

Ca-n Poliția Română! Sub nasul agentului Raoul Iacob de la Biroul de Investigații Criminale Timișoara, studenta eminentă Denisa Tîrziu l-a iubit pe un cetățean...

Și, evident, subofițerul Inspectoratului de Poliție Timiș n-a mirosit absolut nimic. Nici că iubita...

Ministrul Sănătății a decis schimbarea managerului de la Spitalul Județean Timișoara

În urmă cu câteva minute, ministrul sănătății Alexandru Rafila a semnat schimbarea din funcția...

Comentarii recente

Articole asemănătoare

Poli Timișoara și-a prezentat noul antrenor! Florin Marin, NEDORIT de suporteri pe banca tehnică

Începând de marți, 25 august, Florin Marin este, oficial, noul tehnician al clubului Poli...

Punctul renașterii?! ASA Tîrgu Mureș – Poli Timișoara, 0-0

Elevii lui Dan Alexa s-au deplasat la Tîrgu Mureș pentru a spăla rușinea de...

Alexa, după victoria cu Bekescsaba: ”Avem minusuri!” Ianis Zicu: ”Publicul, să fie ALĂTURI DE NOI!”

Peste 2.000 de timișoreni au fost prezenți sâmbătă seara în tribunele stadionului Dan Păltinișanu...