Transfer aeroport
3 C
Timișoara
25-feb.- 2020
Transfer aeroport

Goleadorul lui Poli, Pedro Henrique, încă un sezon pe ”Păltinișanu”. Pe cine contează Alexa pentru Liga I

Nesimtire! Si-a parcat masina in fata usii unui chiosc din Piata 700, in care erau doua persoane

Polițiștii locali din Timișoara se confruntă cu tot mai mulți șoferi nesimțiți, iar oamenii legii sunt...

ATENTIE, timisoreni! Se monteaza si se testeaza noile SIRENE!

Primăria Timișoara a anunțat că începe montarea noilor sirene care vor ajuta la completarea și reconfigurarea...

STPT previne GRIPA igienizand mijloacele de transport in comun cu dezinfectant FOTO

Societatea de Transport Public Timișoara (STPT) informează călătorii că de la finalul lunii ianuarie, igienizează zilnic,...

Atentie, soferi! Se lucreaza pe sectoarele Timisoara – Arad si Timisoara – Lugoj din A1

Șoferii sunt înștiințați de Direcția Regională de Drumuri și Poduri (DRDP) Timișoara că în perioada următoare...

Poli Timișoara se pregătește pentru revenirea pe prima scenă a fotbalului românesc. Cu un lot excelent pentru liga secundă, antrenorul bănățenilor este convins că are nevoie de întăriri serioase pe câteva dintre posturi, însă se bucură că unii dintre actualii jucători sunt dispuși să-și prelungească contractele și să continue sub culorile clubului, care, vă reamintim, ar putea reveni la alb-violet în noul sezon.

Între fotbaliștii cei mai importanți care rămân sub comanda ”Chirurgului”, se numără brazilianul Pedro Henrique (foto), care chiar astăzi și-a semnat contractul de împrumut pe încă un an, acceptat și de impresarul său. ”Pedro Henrique a semnat astăzi prelungirea pe încă un an” a recunoscut Alexa, care are dreptul să-l utilizeze și în Liga I pentru că a evoluat deja în ultimul sezon în România. Henrique a marcat pentru Poli nu mai puțin de 11 goluri în 20 de meciuri jucate în liga a II-a.

Alexa a anunțat astăzi că are în vedere păstrarea în lot a câtorva jucători cărora le expiră contractele la finalul acestui sezon, explicând că, indiferent de noile achizții ce urmează a fi realizate, nucleul cu care Poli a promovat va fi păstrat. ”Nucleul va fi cel care a promovat echipa. E important să prelungim contractele actualilor jucători care merită. Sper să le prelungim la toți pe care îi doresc. Daniel discută cu ei. Mi-aș dori și o mărire de salariu pentru ei, că au muncit pentru asta” a spus ”Chirurgul”, care a mai dezvăluit că ”sunt șapte jucători în situația asta. Printre ei Melinte, Scutaru. Mai sunt jucători care au salarii foarte mici, cum e Boldea, care a jucat foarte mult… Poparadu, Keita. Pentru Liga I vom avea un lot de doar 25 de jucatori. Asta e regula” a mai spus Dan Alexa.

Anunțați de Daniel Stanciu ca principale ținte pentru Poli Timișoara, isrealianul Elhamed și bosniacul Bunoza, par a fi mai mult decât pe gustul antrenorului timișorenilor. ”Bunoza și Elhamed sunt doi jucători buni, și-au demonstrat valoarea în partea a doua a campionatului, când au venit la Dinamo. Sunt doi jucători pe care orice echipă din România și i-ar dori”, a conchis Alexa.

- Advertisement -Transfer aeroport

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Urmăriți-ne!

13,691FaniÎmi place
501CititoriConectați-vă
190CititoriConectați-vă
39,800AbonațiAbonați-vă
Galla Events

TIMISUL DE IERI

O călătorie pe şinele istoriei – Primul tramvai din România a fost în Timişoara

  Tramvaiul cu cai este specific secolului al XIX-lea, inventatorul lui fiind Benjamin Outram, inginer englez, cu activitate de pionierat...