Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

PERICOL de inundații în Timiș! Vezi care sunt râurile care riscă să se reverse

Publicat in

Vocea Timișului va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.
Timișoara
ploaie ușoară
4.8 ° C
5.1 °
4 °
92 %
5.1kmh
75 %
mar
5 °
mie
5 °
joi
8 °
vin
15 °
sâm
15 °

Până luni dimineață, în jurul orei 7:00, debitele vor fi în creştere datorită efectului combinat al precipitaţiilor lichide prognozate, cedării apei din stratul de zăpadă, evoluţiei formaţiunilor de gheaţă şi propagării. Creşteri mai însemnate cu atingerea şi chiar depăşirea cotelor de atenție sunt posibile pe unele râuri din Crişana şi Banat ca urmare a efectului combinat precipitaţiilor prognozate şi propagării.

În județul Timiș se vor situa peste:
– COTA DE INUNDAŢIE râul Bârzava la staţiile hidrometrice Gătaia (375+55) şi Partoş (200+45);
– COTA DE ATENŢIE râurile la staţiile hidrometrice: Timiş – Lugoj (150+20).

Formaţiunile de gheaţă (gheaţă la maluri, năboi, pod de gheaţă) vor fi în restrângere şi diminuare, în evoluţia lor putând determina variaţii de niveluri şi debite pe unele sectoare de râu, mai ales datorită aglomerărilor de gheţuri care se pot forma, ca urmare a dislocării şi ruperii podurilor de gheaţă existente.

Urmărește-ne pe Google News

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

Susțne-ne activitatea! Vocea Timișului va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.

Ultimele articole

Comentarii recente

Articole asemănătoare