Vocea Timișului va susține permanent adevărul!
AcasăȘtiriEvenimentFestivalul de Artă SAF continuă promovarea tinerilor artiști din Timiș. Când are...

Festivalul de Artă SAF continuă promovarea tinerilor artiști din Timiș. Când are loc cea de-a treia ediție

Publicat in

VOCEA TIMISULUI va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.

”Student Artă Festival” (SAF) continuă ideea începută în anii anteriori, readucând în prim-plan mai multe dimensiuni ale artei, precum: numeroase expoziții de fotografie și pictură, workshop-uri tematice, film, dans, teatru și modă.

Accesul la acest eveniment este gratuit, iar expoziția va fi deschisă între orele 17:00 și 19:00. După ora 19:00 vor avea loc momentele artistice. Deschiderea evenimentului va avea loc vineri, 16 ianuarie 2015, de la ora 18:00 printr-un concert și se va încheia duminică, 18 ianuarie, ora 19:00, printr-o prezentare de modă semnată Andreea Borcea.

Prin organizarea Festivalului de Artă SAF, Cluburile Studențești continuă să promoveze imaginea Timișoarei în cursa pentru titlu de Capitală Culturală Europeană din 2021!

Tinerii artiști care vor să-și expună creațiile trebuie să ia legătura cu organizatorii până pe 15 ianuarie, prin intermediul numărului de telefon 0721.649.769, iar cei care doresc să susțină un moment artistic trebuie să sune la numărul de telefon 0743.768.553.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

Ca-n Poliția Română! Sub nasul agentului Raoul Iacob de la Biroul de Investigații Criminale Timișoara, studenta eminentă Denisa Tîrziu l-a iubit pe un cetățean...

Și, evident, subofițerul Inspectoratului de Poliție Timiș n-a mirosit absolut nimic. Nici că iubita...

Ministrul Sănătății a decis schimbarea managerului de la Spitalul Județean Timișoara

În urmă cu câteva minute, ministrul sănătății Alexandru Rafila a semnat schimbarea din funcția...

Comentarii recente

Articole asemănătoare

Joc periculos! Comisia Europeană nu recomandă ruga useristă a administrației Fritz în locul activităților culturale de anvergură

Încă de la începutul săptămânii trecute, au circulat zvonuri cum că raportul de evaluare...

Dreptate până la capăt! Primarul Dominic Fritz confirmă scenariul voceatimișului.ro privind stoparea finanțării pentru proiectul TM 2023

Scandalul în jurul proiectului TM 2023 continuă, într-o mare veselie și fără nicio logică....

Festivalul Artelor Timisorene, gata de debutul editiei a VI-a. Vezi programul!

Festivalul Artelor Timișorene aduce, în cadrul celei de-a șasea ediții, momente de dans și...