Vocea Timișului va susține permanent adevărul!
AcasăȘtiriCătălin Botezatu face dezvăluiri despre Antonia şi Alex Velea

Cătălin Botezatu face dezvăluiri despre Antonia şi Alex Velea

Publicat in

VOCEA TIMISULUI va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.

Se pare că între Cătălin Botezatu şi Antonia există o relaţie strânsă, cântăreaţa făcându-i confidenţe designerului român.

Cătălin Botezatu, supărat că Antonia primeşte numeroase comentarii negative de când a intrat în gura presei cu aşa presupusa relaţie amoroasă cu Alex Velea, a mărturisit pentru Ring: „Antonia nu merită să fie făcută curvă sau dezbinătoare de familii. Ea nu a intervenit în viaţa familiei Velea în timp ce aveau o căsnicie fericită. Alex şi Ana nu se mai înţelegeau de mult timp. Alex era separat de mult timp de soţia lui, lucru care nu e cunoscut”.

Designerul a mai adăugat: „Antonia e un nume mare în muzica românească. Am toată consideraţia faţă de ea pentru că, lăsând la o parte că e cea mai frumoasă femeie din showbiz, e printre puţinele care cânta cu adevărat live şi poate susţine un concert de o oră fără probleme. Antonia nu a intrat în jocul cu Alex Velea pentru că avea nevoie de imagine. S-a întâmplat ceva. Ea e o mamă desăvârşită, îşi iubeşte fetiţa, e o artistă perfectă, iar viaţa în cuplu e doar o problemă personală. Nimeni nu ştie ce e în viaţa ei. Deci nu poate nimeni să-i spună ‘curvă’ că a intervenit într-o căsnicie care oricum nu mai funcţiona!”.

 

 

 

Sursa:1music.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

Comentarii recente

Articole asemănătoare