Cele mai citite articole în ultima săptămână

Din aceeași categorie

Ai crezut că le-ai auzit pe toate? Ei, bine, NU! Ascultă-l pe Cezar Ouatu cântând „O, Sole Mio” cu HELIU

- Advertisement -

Ascultătorii ProFM s-au distrat pe cinste în urmă cu două zile cu GreeG şi Onuc şi cu invitatul lor, Cezar Ouatu, care le-a făcut o vizită în studio de la ora 19:00.

Marea surpriză a fost o interpretare neaşteptată a piesei „O, Sole Mio” pe care artistul a cântat-o împreună cu cei doi Dj-ii ProFM şi cu… hliu. GreeG şi Onuc au adus la ProFM baloane umplute cu heliu şi au pregătit un moment care a stârnit multe hohote de râs.

„Este o variantă a piesei pe care, după ce am cântat-o cu Angela Gheorghiu şi cu Andrea Bocelli la Romexpo o voi interpreta acum într-un mod inedit: este prima dată când o cânt cu doi dj de radio şi cu… heliu”, a spus Cezar.

Ce a ieşit a fost hilar şi s-a terminat cu multe aplauze, mai ales că atât GreeG cât şi Onuc s-au dovedit chiar talentaţi.

“Cinema Paradiso” compusă de Ennio Morricone pentru filmul cu acelaşi nume, realizat de regizorul Giuseppe Tornatore şi “When I Fall În Love” (Nat King Cole). El le-a spus Dj-ilor ProFM că i-ar plăcea să cânte alături de Don Baxter, Puia sau Tataee, scrie pe site-ul postului de radio.

[jwplayer mediaid="23955"]

- Advertisement -
Vocea Timisului
Vocea Timisului
Întreaga responsabilitate a comentariilor lăsate de dumneavoastră vă aparține! Click aici-citeste condiţiile de utilizare ale site-ului www.voceatimisului.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole în ultimele 48 de ore