Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

Timişoreanul Florin Călinescu despre Adrian Sârbu: „Dacă face o televiziune eu voi fi acolo: portar, bucătar, fac şi masaj, orice”

Publicat in

Vocea Timișului va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.

Dacă la începutul lui 2014, tot mai multe voci susţineau că Florin Călinescu are de gând să înceapă o nouă colaborare cu Prima TV, revenind pe micul ecran cu emisiunea care l-a consacrat, „Chestiunea zilei”, moderatorul a recunoscut că a purtat o discuţie cu şefii de acolo, care e nu s-a concretizat. Astfel, şi dacă va bate palma cu propietarul Prima TV, Cristian Burci, Călinescu îşi va lua rolul în serios abia spre sfârşitul verii. „Până în vară, nu cred că fac nimic. Dacă va apărea ceva serios, va apărea din toamnă”, a recunoscut realizatorul TV născut la Timişoara.

Trup şi suflet lângă Adrian Sârbu

Acum, că imperiul ProTV a devenit din ce în ce mai fragil, Florin Călinescu a mărturisit că, în ceea ce-l priveşte, nu a semnat cu nimeni, dar şi-ar dori ca prietenul lui Adrian Sârbu să readucă ProTV în prim-plan sub o formă sau alta. „Nu îmi e clar nimic! Eu nu am semnat cu nimeni. Nu sunt nici la ProTV, nu am fost angajatul Pro-ului. Eu am făcut un produs pe care firma mea l-a vândut postului. Nu ştiu ce face Sârbu, dacă va dechide o nouă televiziune. Eu sper ca Pro-ul să învie prin Adrian Sârbu… mi-aş dori asta! Dacă Sârbu face o televiziune, eu voi fi acolo. Începând de la portar, bucătar, realizator, cameraman, fac şi masaj, orice. Dacă el face ceva, voi fi acolo 100%”, a spus moderatorul pentru ziarulring.ro.

Foto:restograf.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

Comentarii recente

Articole asemănătoare

Vacantele achizitionate online, mai scumpe cu 4%. Cele offline, plus 22%, fata de 2018

La nivel mondial, industria turismului online a crescut, de la an la an, iar...

Start-up-ul romanesc FLOW face concurenta Societatii de Transport Public Timisoara, cu trotinete

FLOW, serviciul de închiriere de trotinete electrice a ajuns și în vest. Timișorenii se...

Uber Eats se lanseaza in Timisoara

Uber România anunţă extinderea Uber Eats, serviciul global de livrare de mâncare, în Timișoara....