În emisiunea “Deschide Camera Comorilor” de miercuri, prezentată de celebrul Liviu Vârciu, invitaţi vor fi doi dintre cei mai buni prieteni ai cântăreţului: actorul Augustin Viziru şi celebrul motociclist timişorean Cătălin Cazacu.

Într-un „exces de zel” Liviu Vârciu îşi ceartă serios cei doi invitaţi, iar la un moment dat prezentatorul îi instigă pe cei doi unul împotriva celuilalt, pentru ca în doar câteva minute totul să degenereze. De aici şi până la împărţitul de palme de la unul la celălalt este numai un pas, însă palmele sunt mai mult în joacă, faza fiind desprinsă, parcă, dintr-un film de comedie, scrie wowbiz.ro.

Momentul de senzaţie va putea fi urmărit la Tv în careul emisiunii “Deschide Camera Comorilor” de miercuri, de la ora 20:00, pe Kanal D.

Informaţiile publicate de VOCEA TIMISULUI pot fi preluate doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea în lead a sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.