Vocea Timișului va susține permanent adevărul!
AcasăȘtiriAdio, “X Factor”! Concursul de talente nu va mai avea loc din...

Adio, “X Factor”! Concursul de talente nu va mai avea loc din 2015, în România

Publicat in

VOCEA TIMISULUI va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.

„Emisiunea “X Factor” se mai face doar în acest an, 2014. Proiectul se încheie, începând cu anul viitor vor intra alte emisiuni–concurs pe post”, au declarat surse din trustul Intact pentru wowbiz.ro.

Cele trei sezoane ale „X Factor” care au avut loc până în prezent au fost adjudecate numai de persoane de sex masculin. Dacă primul sezon a fost adjudecat de Andrei Leonte, cel de-al doilea cântăreţ care a dovedit că are factorul x a fost câştigat de Tudor Turcu, “elevul” lui Cheloo la acea vreme. Ultimul câştigător al X Factor România a fost Florin Ristei, din echipa Deliei, care a câştigat premiul în valoare de 120.000 de euro.

Dacă este aşa sau nu rămâne de văzut, postul care difuzează emisiunea având timp în 2014 pentru încă o ediţie X Factor, dacă de anul viitor aceasta îşi va „strânge jucăriile”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

Articole asemănătoare