Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

Întreruperi importante ale apei reci vor avea loc de mâine. Ce zone vor fi afectate

Publicat in

Vocea Timișului va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.

Aquatim anunță întreruperi importante ale apei, care vor începe de mâine, 30 septembrie. Astfel, miercuri, între orele 9 – 19, va înceta furnizarea apei reci pe strada Lacului, iar presiunea de furnizare a apei va fi scăzută pe străzile Dreptatea, Petalelor, Cerceilor, Veveriței și Științei, din pricina unor lucrări la intersecția străzilor Lacului cu Științei, pentru conectarea conductelor noi de apă la rețeaua existentă.

Joi, 1 octombrie, între orele 8.30 și 20, se va întrerupe furnizarea apei reci în Hitaș și Racovița, din cauza unor lucrări de mentenanță la liniile electrice care vor fi executate de Enel Distribuție Banat, fiind necesară această întrerupere. În aceeași dată, dar în perioada 9 – 14, se va întrerupe furnizarea cu apă rece pe străzile Stejarul și Prof. Dr. Aurel Păunesc-Podeanu, pentru legarea unor noi conducte de apă la rețeaua existentă.

La reluarea alimentării cu apă rece este posibil să apară apă tulbure la robinetele consumatorilor din zonele menţionate.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

Spălatul pe mâini! Primăria Giroc își recuperează prejudiciul de 350.000 euro, rezultat din contractele ilegale de asistență juridică, nu de la artizanii care i...

Trei contracte, mari și late, având ca obiect servicii juridice de asistență și reprezentare,...

Liberul arbitru! Primăria Timișoara a refuzat să facă plângere penală împotriva antreprenorului general de la Pasajul Solventul, deși constructorul a pus în circulație un...

Când vine vorba despre respectarea legii, în ceea ce privește omisiunea sesizării, dispozițiile articolului...

Comentarii recente

Articole asemănătoare

Consiliul Județean vrea centură feroviară pentru Timișoara! A lansat licitația pentru studiul de fezabilitate

Timișoara ar putea avea centură feroviară, care să scoată traficul de marfă din centrul...