AcasăUtileÎntreruperi importante ale apei reci vor avea loc de mâine. Ce zone...

Întreruperi importante ale apei reci vor avea loc de mâine. Ce zone vor fi afectate

Aquatim anunță întreruperi importante ale apei, care vor începe de mâine, 30 septembrie. Astfel, miercuri, între orele 9 – 19, va înceta furnizarea apei reci pe strada Lacului, iar presiunea de furnizare a apei va fi scăzută pe străzile Dreptatea, Petalelor, Cerceilor, Veveriței și Științei, din pricina unor lucrări la intersecția străzilor Lacului cu Științei, pentru conectarea conductelor noi de apă la rețeaua existentă.

Joi, 1 octombrie, între orele 8.30 și 20, se va întrerupe furnizarea apei reci în Hitaș și Racovița, din cauza unor lucrări de mentenanță la liniile electrice care vor fi executate de Enel Distribuție Banat, fiind necesară această întrerupere. În aceeași dată, dar în perioada 9 – 14, se va întrerupe furnizarea cu apă rece pe străzile Stejarul și Prof. Dr. Aurel Păunesc-Podeanu, pentru legarea unor noi conducte de apă la rețeaua existentă.

La reluarea alimentării cu apă rece este posibil să apară apă tulbure la robinetele consumatorilor din zonele menţionate.

Vocea Timișului va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului. Vă invităm să ne sprijiniți prin donații folosind PayPal.
Other Amount:
Introdu adresa de e-mail:

Articole asemănătoare

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -

Articole recente

Comentarii recente