Cele mai citite articole în ultima săptămână

Din aceeași categorie

Întreruperi importante ale apei reci vor avea loc de mâine. Ce zone vor fi afectate

Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

Aquatim anunță întreruperi importante ale apei, care vor începe de mâine, 30 septembrie. Astfel, miercuri, între orele 9 – 19, va înceta furnizarea apei reci pe strada Lacului, iar presiunea de furnizare a apei va fi scăzută pe străzile Dreptatea, Petalelor, Cerceilor, Veveriței și Științei, din pricina unor lucrări la intersecția străzilor Lacului cu Științei, pentru conectarea conductelor noi de apă la rețeaua existentă.

Joi, 1 octombrie, între orele 8.30 și 20, se va întrerupe furnizarea apei reci în Hitaș și Racovița, din cauza unor lucrări de mentenanță la liniile electrice care vor fi executate de Enel Distribuție Banat, fiind necesară această întrerupere. În aceeași dată, dar în perioada 9 – 14, se va întrerupe furnizarea cu apă rece pe străzile Stejarul și Prof. Dr. Aurel Păunesc-Podeanu, pentru legarea unor noi conducte de apă la rețeaua existentă.

La reluarea alimentării cu apă rece este posibil să apară apă tulbure la robinetele consumatorilor din zonele menţionate.

- Advertisement -
Tiberiu Kiss-Radu Constantin
Tiberiu Kiss-Radu Constantin
Întreaga responsabilitate a comentariilor lăsate de dumneavoastră vă aparține! Click aici-citeste condiţiile de utilizare ale site-ului www.voceatimisului.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole în ultimele 48 de ore