Timișoara Centrum, al treilea mall de pe Bega. Care va fi principala atracție a centrului comercial

0
1063

La puțin timp după începerea construcției a Openville, un nou proiect important a fost lansat pentru Timișoara. În urma investiției evaluate la suma de 90 de milioane de euro, orașul de pe Bega va avea un nou mare centru comercial, care se va numi Timișoara Centrum. Acesta urmează să fie construit în zona Circumvalațiunii, în locul fostei fabrici IRA.

Clădirile existente pe terenul dintre Incuboxx și fostul sediu al Poliției Rutiere, care nu servreau la nimic de altfe, au fost demolate. Pe lângă magazine, restaurante, cinematograf sau cafenele, noua construcție va avea și spații de birouri de 7 etaje. Vor fi construite 2.100 de locuri de parcare, iar pe suprafața care însumează 70.000 de metri pătrați vor fi găzduite aproape 150 de magazine, dar și un centru de fitness. Principala atracție va fi, însă, piscina de pe acoperiș.

Nu mai puțin de 2.000 de locuri de muncă vor fi disponibile după terminarea construcției. „Suntem parte dintr-un proces de o mare amploare. Timișoara Centrum este un produs viu, generator de idei și de provocări care delimitează o metamorfoză continuă, mai degrabă decât un proces de construcție. Datorită noilor sale caracteristici, a interesului tot mai crescut din partea pieței, proiectul a avut o evoluție fără precedent, întrucât principalele îmbunătățiri și avansul înregistrat atât din punct de vedere al structurii cât și al design-ului, sunt consecința unor eforturi susținute de a veni cu o soluție optimă atât pentru chiriași cât și pentru clienții finali”, a declarat investitorul Ali Ergun Ergen.

Spune-ţi opinia civilizat!