ANUNȚURI

Societățile comerciale : AVCOZ EDIL S.R.L. , VCN DEVELOPMENT VEST SRL , SPAB CONSTRUCT VEST S.R.L. ,  SPO DEVELOPMENT BUILD INVEST S.R.L. , BAV DEVELOPMENT BUILD S.R.L. , anunță publicul interesat că au obținut autorizațiile de construire cu nr. 168 , respectiv cu nr. 169 din data de 13.03.2024 , emise de Primărie Timișoara, jud. Timiș , privind obiectivul începerii lucrărilor de construcții pentru proiectele ELIZA 2 și ELIZA 3 , imobile de locuințe colective , în regim  P+2E+ER , în Timișoara , pe strada Grigore Alexandrescu , jud Timiș .

Cele mai citite articole în ultima săptămână

Din aceeași categorie

Timișoara Centrum, al treilea mall de pe Bega. Care va fi principala atracție a centrului comercial

Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

La puțin timp după începerea construcției a Openville, un nou proiect important a fost lansat pentru Timișoara. În urma investiției evaluate la suma de 90 de milioane de euro, orașul de pe Bega va avea un nou mare centru comercial, care se va numi Timișoara Centrum. Acesta urmează să fie construit în zona Circumvalațiunii, în locul fostei fabrici IRA.

Clădirile existente pe terenul dintre Incuboxx și fostul sediu al Poliției Rutiere, care nu servreau la nimic de altfe, au fost demolate. Pe lângă magazine, restaurante, cinematograf sau cafenele, noua construcție va avea și spații de birouri de 7 etaje. Vor fi construite 2.100 de locuri de parcare, iar pe suprafața care însumează 70.000 de metri pătrați vor fi găzduite aproape 150 de magazine, dar și un centru de fitness. Principala atracție va fi, însă, piscina de pe acoperiș.

Nu mai puțin de 2.000 de locuri de muncă vor fi disponibile după terminarea construcției. „Suntem parte dintr-un proces de o mare amploare. Timișoara Centrum este un produs viu, generator de idei și de provocări care delimitează o metamorfoză continuă, mai degrabă decât un proces de construcție. Datorită noilor sale caracteristici, a interesului tot mai crescut din partea pieței, proiectul a avut o evoluție fără precedent, întrucât principalele îmbunătățiri și avansul înregistrat atât din punct de vedere al structurii cât și al design-ului, sunt consecința unor eforturi susținute de a veni cu o soluție optimă atât pentru chiriași cât și pentru clienții finali”, a declarat investitorul Ali Ergun Ergen.

- Advertisement -
Tiberiu Kiss-Radu Constantin
Tiberiu Kiss-Radu Constantin
Întreaga responsabilitate a comentariilor lăsate de dumneavoastră vă aparține! Click aici-citeste condiţiile de utilizare ale site-ului www.voceatimisului.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole în ultimele 48 de ore