Vocea Timișului va susține permanent adevărul!
vocea timisului

Cele mai citite articole în ultima săptămână

Publicitate Vocea Timisului

Din aceeași categorie

Insolventa Maratti s-ar putea trezi cu un proces pentru că nu a finalizat lucrările la Sala Polivalentă. Ce spune Robu

Problemele dintre firma Maratti, intrată în insolvenţă, şi Universitatea Politehnica din Timişoara ar putea să fie rezolvate în instanţă.

Mărul discordiei? Lucrările la Sala Polivalentă de lângă Baza II a UPT, obiectiv început pe vremea când primarul Nicolae Robu era rector al UPT, acum circa şase ani, și nefinalizat nici acum. Cu toate că odată ales edil-șef al Timișoarei Robu a intrat în parteneriat cu UPT pentru a finanța finalizarea construcției, obiectivul este încă rămas în șantier, după ce Maratti, antreprenorul principal a intrat în insolvență.

Primarul Nicolae Robu a explicat astăzi că obiectivul „Apar dispute pe acest subiect între firma, aşa prăpădită aşa cum e ea, şi titularul de proiect, Univesitatea Politehnica din Timişoara. Până la urmă să vor găsi soluţii, chiar şi în instanţă, dacă nu se va putea amiabil. Eu sunt foarte dezamăgit de firma Maratti, sunt foarte dezamăgit de domnul Raţiu, pentru atitudinea pe care a avut-o de-a lungul timpului faţă de acest obiectiv. Va fi în cele din urmă finalizat. Este păcat că a durat aşa de mult timp, sigur, spre bucuria unora care au considerat că pot să mă critice pe mine că acest obiectiv nu a fost finalizat, de parcă eu aş fi de vină că o firmă nu îşi face datoria. Universitatea Politehnica e titular, primăria nu are decât rolul de cofinanţator. Dacă nu se pot înţelege nicicum, desigur că Politehnica va recurge la instanţa de judecată. Nu ştiu chiar exact care este situaţia în momentul de faţă. Ştiu că li s-a cerut să predea situaţia cu ce s-a făcut pentru a se căuta un alt executant pe mai departe, pentru că în acest om şi în firma sa nu mai există încredere, nici eu nu mai am încredere. De atâtea ori nu s-a ţinut de cuvânt încât nici eu, nici conducerea Univesităţii Politehnica nu mai avem încrede. Este foarte greu să găseşti pe cineva care să preia o astfel de lucrare”.

Contribuția Primăriei Timișoara la finalizarea obiectivului se ridică la 10.000.000 de lei, asigurând municipalității o cotă parte de 50% din valoarea obiectivului.

[responsive_youtube https://www.youtube.com/watch?v=ap1B2FaBatc&feature=youtu.be]

Vocea Timisului
Vocea Timisului
Întreaga responsabilitate a comentariilor lăsate de dumneavoastră vă aparține! Click aici-citeste condiţiile de utilizare ale site-ului www.voceatimisului.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole în ultimele 48 de ore