Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

”Supliment” pentru Spitalul de Copii! Bojin anunță că Guvernul mai trimite peste 2 milioane de lei VIDEO

Publicat in

Vocea Timișului va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.

Fondurile dedicate construirii noii aripi a Spitalului de Copii din Timișoara au fost suplimentate. ”Șeful” județului Timiș a anunțat că Spitalul de Copii din capitala Banatului a mai primit o tranșă de bani pentru investiția în noul corp de clădire. ”O să spună domnul primar că nu le-a văzut dânsul în cont, nici nu e nevoie să le vadă. Eu vă informez și puteți să verificați! La Spitalul de Copii vom avea 7.250.000 de lei, ceea ce înseamnă fonduri suplimetare de 2.250.000 de lei” a explicat Bojin în cadrul unei conferințe.

Mai mult de atât, președintele CJ Timiș și PSD Timiș îl ia peste picior pe edilul municipiului de pe Bega, după ce Nicolae Robu insistă că banii promiși de Guvern nu au fost virați în conturile instituțiilor care se ocupă de plățile către constructor. ”Îl rog pe domnul primar să verifice la Ministerul Sănătății, când mai are câte-o treabă, sau la Ministerul Transporturilor, când mai discută de alte proiecte (n.r.- făcând referire la discuțiile cu privire la șoseaua de centură a Timișoarei) ca să fie informat. Îl informez că directoarea generală economică a Ministerul Sănătății e la Timișoara, cu care îl rog și pe dânsul să poarte o discuție și dacă nu reușește s-o găsească îi promit că vorbesc eu cu doamna directoare să stea de vorbă cu domnul primar. Ca să-l poată informa oficial ce înseamnă alocațiile către Timișoara” a declarat Titu Bojin.

Nu doar Sitalul de Copii a primit fonduri suplimentare. Spitalul Clinic Județean de Urgență din Timișoara a primit la rându-i două milioane de lei. ”Au fost suplimentate sumele și pentru Spitalul Județean cu aproape 2 milioane de lei și pentru Spitalul de Copii cu 2.250.000 de lei. pe lângă cele 5.000.000 care au fost deja repartizate. Sigur că trebuie să fim serioși, să trecem dincolo de Facebook-uri și de dorința de a face tabele ca să susținem (n.r.- cu referire la faptul că primarul Nicolae Robu a întocmit o listă pe care strânge semnături pentru solicitarea șoselei de centură), să ne ducem să ne facem treaba în mod corect, să trecem dincolo de campania electorală. Se va termina și campania și timișenii își vor da seama că am avut dreptate în ceea ce-am promis. Nu spun că e tot ce ne dorim. Sunt multe lucruri pe care ni le dorim, dar e necesar să fim serioși să le obținem. În niciun caz că nu s-au dat banii, așa cum susține domnul Robu, atâta timp cât știe și dânsul că deja s-au acceptat deconturi din sumele care au fost repartizate de la nivel național” a explicat Bojin.

Președintele Consiliului Județean Timiș a explicat, pe finalul înregistrării video de mai jos, ce se întâmplă în situația în care ”nu reușim să luăm întreaga sumă” destinată Spitalului de Copii din Timișoara, dar și cum s-a ”străduit”să obțină fondurile.

[responsive_youtube https://www.youtube.com/watch?v=AeuWo6DXKKU&feature=youtu.be]

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

Spălatul pe mâini! Primăria Giroc își recuperează prejudiciul de 350.000 euro, rezultat din contractele ilegale de asistență juridică, nu de la artizanii care i...

Trei contracte, mari și late, având ca obiect servicii juridice de asistență și reprezentare,...

Liberul arbitru! Primăria Timișoara a refuzat să facă plângere penală împotriva antreprenorului general de la Pasajul Solventul, deși constructorul a pus în circulație un...

Când vine vorba despre respectarea legii, în ceea ce privește omisiunea sesizării, dispozițiile articolului...

Comentarii recente

Articole asemănătoare

Ca la Dudeștii Noi! Șeful de cabinet al CJ Timiș stă în capul mesei lui Alin Nica, alături de pseudo-interlopul Cristian Birlic de la...

Cu siguranță, azi, revista Cancan a dat lovitura de grație președintelui CJ Timiș, liberalul...

Consiliul Județean vrea centură feroviară pentru Timișoara! A lansat licitația pentru studiul de fezabilitate

Timișoara ar putea avea centură feroviară, care să scoată traficul de marfă din centrul...