Timisoara-Orasul-Profi

Weekend-ul viitor, Timișoara va fi gazda celui mai nou oraș de pe harta României: Orașul Profi! ”Sărbătorim deschiderea magazinului Profi, cu numărul 300 și avem distracții numai una și una!”, anunță organizatorii pe pagina de Facebook a evenimentului ”Timișoara, orașul Profi!”.

Câțiva dintre cei mai tari artiști din țară, dar și locali vor urca pe scenă pentru a întreține atmosfera de petrecere. Delia, Corina, Loredana și Horia Brenciu vin să distreze timișorenii, dar pentru că tot Banatu-i fruncea, alături de ei, vor urca pe scenă Phaser, Desant, Elan și Anastasia, adică cei mai în vogă interpreți locali ai momentului.

Participanții vor avea parte de căsătorii pentru o zi, oficiate de primarul Orașului Profi, Dragoș Moștenescu (cunoscutul actor din serialul ”La bloc”), concursuri cu premii-surpriză. Organizatorii pregătesc și o ”seară cosmică” în compania astronautului Dumitru Prunariu, care va povesti pe îndelete aventura sa în spațiu. ”Nu vă temeți, nu e nimic complicat: o poveste cum n-a mai fost spusă, de un invitat cum altul nu-i, urmată de o discuție ca între prieteni unde spectatorii sunt invitați să pună întrebări”, anunță organizatorii spectcolului.

Celebrul Wilmark va fi prezent pentru a ”spori” show-ul pregătit de Profi, iar preparatele super-gustoase pregătite la grătar, băuturile reci ca gheața, pentru toate gusturile și vârstele, vor potoli setea și foamea spectatorilor. De asemenea, evenimentul va găzdui jocuri și activități creative pentru cei mai mici cetățeni ai Orașului Profi: teatru de păpuși, ateliere educative de fizică și de chimie, ateliere de desen, de făurit felicitări, de percuție și nu numai.

”Orașul Profi” are loc în Piața Victoriei din Timișoara, în perioada 29-31 mai 2015, ocazie cu care celebrul lanț de supermarket-uri Profi sărbătorește deschiderea celui de-al 300-lea magazin la nivel național!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.