Vocea Timișului va susține permanent adevărul!
AcasăȘtiriNesimțiții traficului din Timișoara ”lovesc” din nou! Parcarea, o necunoscută pentru mulți...

Nesimțiții traficului din Timișoara ”lovesc” din nou! Parcarea, o necunoscută pentru mulți FOTO

Publicat in

VOCEA TIMISULUI va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.

Folosindu-se de diferite metode de contactare, fie că e vorba despre rubrica ”Trimite-ne o știre sau un pont!”, fie de paginile de Facebook, tot mai mulți timișoreni îngrijorați de ceea ce ”întâlnesc” în calea lor, fie că se află la volan, fie că sunt bicicliști sau pietoni, ne sesizează despre zeci de cazuri în care șoferii abuzează fie de trotuare pentru a se parca, fie când vor să oprească o fac pe două sau chiar patru(!) locuri.

Cel mai drastic este că reprezentanții legii par din ce în ce mai absenți datorită numărului mare de nesimțiți. Polițiștii, fie că sunt locali, fie că sunt naționali, nu au nici legea de partea lor, întrucât aceasta nu permite sancționarea conducătorilor auto pe bază de imagini, nici video și nici foto, suprinse de trecători.

Cele mai noi cazuri de nesimțiți din trafic ne-au fost semnalate în ultimele ore pe calea paginii Facebook ”Nesimțiții traficului din Timișoara”, acolo unde două persoane au trimis imaginile de mai jos. O persoană a postat imaginile cu două mașini parcate în zona 0 a Timișoarei, pe Bulevardul Republicii, acolo unde doi șoferi au parcat ca și când parcarea ar fi proprietatea lor personală.

Mașinile, un Ford Foscus cu numărul de înmatriculare TM 47 DNT și un Opel Astra cu numere provizorii: TM 063343.  Alt set de imagini, care au fost surprinse zilele trecute, ne ”înfățișează” un ditamai SUV-ul, un Mistubishi Outlander cu numărul de înamtriculare TM 16 YBV, parcat pe trotuarul din fața Muzeului Banatului, așa cum ”îi șade bine” unui posesor de ”gip”.

E foarte adevărat că locurile de parcare din oraș sunt mai mult decât insuficiente, însă gradul de nesimțire al acestor șoferi e cel puțin la fel de ridicat precum numărul locurilor de parcare lipsă…

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

Ca-n Poliția Română! Sub nasul agentului Raoul Iacob de la Biroul de Investigații Criminale Timișoara, studenta eminentă Denisa Tîrziu l-a iubit pe un cetățean...

Și, evident, subofițerul Inspectoratului de Poliție Timiș n-a mirosit absolut nimic. Nici că iubita...

Ministrul Sănătății a decis schimbarea managerului de la Spitalul Județean Timișoara

În urmă cu câteva minute, ministrul sănătății Alexandru Rafila a semnat schimbarea din funcția...

Comentarii recente

Articole asemănătoare

Şoferii care parchează în zonele rezidenţiale şi nu au abonament, scapă de amenzi până în 22 aprilie!

Veşti bune pentru şoferii timişoreni! Serviciul Public pentru Administrarea Parcărilor-Timpark anunță că, din cauza...

Amenda mica nu descurajeaza nesimtitii care parcheaza pe liniia de tramvai, la Timisoara

Sancțiunile aplicare de polițiștii locali și faptul că autovehicule sunt ridicate de Societatea de...

Soferi, se inchide traficul pe o strada din Timisoara!

Șoferii care tranzitează capitala Banatului sunt avertizați de Serviciul Transporturi din cadrul Primăriei Municipiului...