Cele mai citite articole în ultima săptămână

Din aceeași categorie

Nesimțiții traficului din Timișoara ”lovesc” din nou! Parcarea, o necunoscută pentru mulți FOTO

- Advertisement -

Folosindu-se de diferite metode de contactare, fie că e vorba despre rubrica ”Trimite-ne o știre sau un pont!”, fie de paginile de Facebook, tot mai mulți timișoreni îngrijorați de ceea ce ”întâlnesc” în calea lor, fie că se află la volan, fie că sunt bicicliști sau pietoni, ne sesizează despre zeci de cazuri în care șoferii abuzează fie de trotuare pentru a se parca, fie când vor să oprească o fac pe două sau chiar patru(!) locuri.

Cel mai drastic este că reprezentanții legii par din ce în ce mai absenți datorită numărului mare de nesimțiți. Polițiștii, fie că sunt locali, fie că sunt naționali, nu au nici legea de partea lor, întrucât aceasta nu permite sancționarea conducătorilor auto pe bază de imagini, nici video și nici foto, suprinse de trecători.

Cele mai noi cazuri de nesimțiți din trafic ne-au fost semnalate în ultimele ore pe calea paginii Facebook ”Nesimțiții traficului din Timișoara”, acolo unde două persoane au trimis imaginile de mai jos. O persoană a postat imaginile cu două mașini parcate în zona 0 a Timișoarei, pe Bulevardul Republicii, acolo unde doi șoferi au parcat ca și când parcarea ar fi proprietatea lor personală.

Mașinile, un Ford Foscus cu numărul de înmatriculare TM 47 DNT și un Opel Astra cu numere provizorii: TM 063343.  Alt set de imagini, care au fost surprinse zilele trecute, ne ”înfățișează” un ditamai SUV-ul, un Mistubishi Outlander cu numărul de înamtriculare TM 16 YBV, parcat pe trotuarul din fața Muzeului Banatului, așa cum ”îi șade bine” unui posesor de ”gip”.

E foarte adevărat că locurile de parcare din oraș sunt mai mult decât insuficiente, însă gradul de nesimțire al acestor șoferi e cel puțin la fel de ridicat precum numărul locurilor de parcare lipsă…

- Advertisement -
Vocea Timisului
Vocea Timisului
Întreaga responsabilitate a comentariilor lăsate de dumneavoastră vă aparține! Click aici-citeste condiţiile de utilizare ale site-ului www.voceatimisului.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole în ultimele 48 de ore