Vocea Timișului va susține permanent adevărul!
AcasăȘtiriNesimţiţii din traficul de pe la noi sau taximetriştii pe care-i doare-n...

Nesimţiţii din traficul de pe la noi sau taximetriştii pe care-i doare-n staţie de pietoni FOTO

Publicat in

VOCEA TIMISULUI va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.

Despre nesimţirea de care dau dovadă o parte dintre taximetrişti, fie în trafic fie în afara lui s-a vorbit, se vorbeşte şi se va vorbi mereu, pentru că o parte dintre aceştia nu au fost prezenţi când s-a „împărţit” bunul simţ pe lumea asta.

Cei surprinşi astăzi se „înghesuiau” pe trotuarul din faţa Hotelului Continental, acolo unde există de altfel şi o staţie destinată acestei categorii de transport public, dar care este mai tot timpul plină.

Conform indicatorului montat pe marginea staţiei de taxi, aici pot staţiona maximum cinci taximetre, însă „în zonă” îşi fac loc aproape permanent aproximativ 10-15 maşini, chiar dacă asta înseamnă blocarea atât a trotuarelor cât şi a uneia dintre benzile de circulaţie.

Poliţia Locală amenda la circa 100 de metri distanţă maşinile „aruncate ca din avion” pe spaţiul verde (pământ) şi pe cei care au parcat pe locurile destinate motocicletelor, dar poate că taximetriştii sunt o specie protejată…

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

Comentarii recente

Articole asemănătoare