Lansarea „Touch the Sky” a băieţilor de la JazzyBit, ca la carte

Aseară, în cadrul Sălii de concerte “Mihai Perian” a Colegiului Naţional de Artă “Ion Vidu”, băieţii de la JazzyBit au făcut cunoscut oficial, primul lor album, „Touch the Sky”. Melomanii consumatori de jazz s-au strâns într-un număr mare pentru a lua parte la eveniment şi nu au fost dezamăgiţi. Mihai Moldoveanu, Teodor Pop şi Szabó Csongor-Zsolt au adus un platou de sunete, diversificate, dar complementare, iar întregul concert a fost „gustat şi savurat” de cei prezenţi. Toate şi fiecare în parte din cele zece piese ale materialului ce instigă la ideea că orice este posibil dacă îţi doreşti acest lucru cu adevărat, s-au bucurat de uralele publicului.

Concertul a mai beneficiat şi de libertatea pe care genul muzical i-a conferit-o, câteva sesiuni de improvizaţii între membrii trupei au adus un plus de vitalitate şi nuanţă. „A ieșit ca la carte din punctul nostru de vedere. Sala, sunetul, publicul, voluntarii, totul a fost în regulă. Ne-am simțit foarte bine și noi.” a declarat „Michi”. „Mă simt mândru. Mă bucur că am reușit să realizăm acest album, după toate concertele din ultimii doi ani. Și faptul că albumul nostru este 100% independent mă face cu atât mai bucuros. Nu am avut niciun sponsor sau vreo casă de discuri, ne-am ocupat noi de absolut tot.” a mai punctat acesta, pentru Vocea Timisului.

Albumul este acum online  pe site-ul oficial al trupei, de unde poate fi achiziţionat la preţul de 30 de lei. Mai jos aveţi ataşat un „sneak-peak” de la concert.

[responsive_youtube https://www.youtube.com/watch?v=kG2U7FKB6zg&feature=youtu.be]

Cele mai citite articole în ultimele 48 de ore

Articole asemănătoare

Timișorenii de la JazzyBIT au un nou album. „Horizon” se lansează și în Ungaria!

Trupa timișoreană JazzyBIT lansează astăzi cel de-al doilea album...

”Domnul Tic și alte iubiri de prin lume” se lansează la Sânnicolau Mare

”Domnul Tic și alte iubiri de prin lume”, cel...

JazzyBIT – ”New & Fresh”, concert cu piese noi, în premieră, la ”Ambasada”

JazzyBIT revine într-un concert la Timișoara, după nouă luni...

Foarte TARE! Dacia lansează două modele noi la Salonul Auto de la Paris. Vezi cum arată! FOTO

Lodgy Stepway și Dokker Stepway, reprezintă un monovolum, respectiv...
spot_imgspot_img

Din aceeași categorie

Categorii Populare

spot_imgspot_img