Cele mai citite articole în ultima săptămână

Din aceeași categorie

Tânăra din Lovrin, violată de tatăl ei, a fugit din centrul de plasament ca să fie cu acesta. VIDEO cu mărturisirile fetei despre relaţia cu tatăl său

- Advertisement -

Micuţa de 14 ani violată şi filmată de tatăl ei, Augustin Toderean, pedofilul din Lovrin reţinut ieri de DIICOT, a fugit din Centrul „Debora” de la Giarmata, pentru a se reuni cu tatăl său. Dovadă stă un interviu realizat de Vocea Timişului în care micuţa, alături de tată, spune că acuzaţiile care i se aduc acestuia sunt minciuni şi că în centrul de plasament primea medicamente pentru somn şi nu numai.

La întrebarea jurnalistului Radu Constantin dacă a fost violată, abuzată sau agresată în vreun fel de tatăl său fata a răspuns că: „Nu. Bunica mea a mers la poliţie şi i-a obligat şi pe fraţii mei să spună că tata m-a violat”.

Copila a explicat că fraţii ei au fost ameninţaţi că vor fi daţi la casa de copii dacă nu mint după cum le dictează bunica lor. „M-au luat (n.r cei de la Protecţia Copiului) şi dirigintele mai că plângea că a văzut că mă iau şi nu am vrut să mă duc şi mi-au spus că pentru o perioadă de timp mă duc la casa de copii. Mi-au spus că le-a spus poliţia că bunica le-a spus că m-a violat tata, aşa mi-au spus.

Eu le-am spus şi le-am dovedit că nu e adevărat şi tot nu m-au crezut. (…) Îmi dă soluţie şi o pastilă. După soluţia aia chiar mă ia somnul. Dacă refuz mă duce la NPI- Neuro Psihiatrie Infantilă. Le-am spus că dacă nu mă duc acasă, nu mă mai duc la şcoală. Prima dată când am mers mi-au luat sânge, nu au vrut să îmi zică pentru ce. De la un timp le-au schimbat”, a mai spus tânăra.

Tatăl a declarat şi el că: „a mers la psiholog acolo în spital că şi pe mine m-a chemat psihologul şi o doctoriţă acolo, prima dată când a dus-o pe fată să stea de vorbă cu mine şi m-au întrebat care e situaţia între mine şi fată. E o relaţie foarte bună între mine şi copii, nu numai între mine şi ea, între toţi cinci copii.”

Micuţa a povestit că la Centrul „Debora” i s-au luat cele două telefoane mobile de pe care păstra legătura cu tatăl, în vreme ce o altă fată care fusese în acelaşi centru a povestit că dacă nu se purtau cum trebuie erau ţinute închise într-o cameră la mansardă. Fetiţa abuzată s-a plâns că mama ei nu se interesa deloc de ea. Dovezi ale iubirii dintre tatăl din Lovrin şi fiica sa pot fi găsite şi pe profilul acestuia de Facebook acolo unde tatăl îşi declara în mod deschis iubirea şi dorul faţă de fetiţă.

[responsive_youtube http://www.youtube.com/watch?v=sCBmHTGAeck]

- Advertisement -
Vocea Timisului
Vocea Timisului
Întreaga responsabilitate a comentariilor lăsate de dumneavoastră vă aparține! Click aici-citeste condiţiile de utilizare ale site-ului www.voceatimisului.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole în ultimele 48 de ore