Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

Primarul Robu, video din sala de sport. Cu ce se lauda

Publicat in

Vocea Timișului va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.
80,000FaniÎmi place
587CititoriConectați-vă
1,105CititoriConectați-vă
194CititoriConectați-vă
50,056AbonațiAbonați-vă
Trecut de 62 de ani, primarul Timişoarei, Nicolae Robu, nu poate sta departe de sportul său favorit. Ieri, după ce a apărut în cadrul conferinţei de presă cu un platou de fructe şi legume criticând faptul că acestea nu mai au gust, edilul a postat pe Facebook în clip în care apare marcând mai multe goluri. Performanţa nu a fost însă admirată de spectatori, căci, după cum se vede din filmare, sala este goală.

„AM ÎNCHEIAT ANUL 2017, LA CAPITOLUL FOTBAL, PRIN ÎNSCRIEREA A OPT GOLURI, AM ÎNCEPUT ANUL 2018 PRIN ÎNSCRIEREA, DE ASEMENEA, A OPT GOLURI! În filmulețul atașat, puteți vedea o ratare -șut fără preluare în bară-, un gol din penalti -șut razant la bară în dreapta portarului- și un “assist” către colegul de linie Sorin Anghel, care marchează fără preluare! Din păcate, celelalte 7 goluri și 5 assist-uri nu mi-au fost surprinse de cameraman. Desigur, fără ca asta să aibă vreo legătură cu faptul că “operatorul” este fiul portarului! :)) Dacă vă plac fazele, dați Like! Și dacă vă plac și dacă nu vă plac, dați Share!„, a scris Robu pe Facebook. Clipul poate fi vizualizat aici.

Urmărește-ne pe Google News

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

Susțne-ne activitatea! Vocea Timișului va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.

Ultimele articole

Comentarii recente

Articole asemănătoare