Trecut de 62 de ani, primarul Timişoarei, Nicolae Robu, nu poate sta departe de sportul său favorit. Ieri, după ce a apărut în cadrul conferinţei de presă cu un platou de fructe şi legume criticând faptul că acestea nu mai au gust, edilul a postat pe Facebook în clip în care apare marcând mai multe goluri. Performanţa nu a fost însă admirată de spectatori, căci, după cum se vede din filmare, sala este goală.

„AM ÎNCHEIAT ANUL 2017, LA CAPITOLUL FOTBAL, PRIN ÎNSCRIEREA A OPT GOLURI, AM ÎNCEPUT ANUL 2018 PRIN ÎNSCRIEREA, DE ASEMENEA, A OPT GOLURI! În filmulețul atașat, puteți vedea o ratare -șut fără preluare în bară-, un gol din penalti -șut razant la bară în dreapta portarului- și un “assist” către colegul de linie Sorin Anghel, care marchează fără preluare! Din păcate, celelalte 7 goluri și 5 assist-uri nu mi-au fost surprinse de cameraman. Desigur, fără ca asta să aibă vreo legătură cu faptul că “operatorul” este fiul portarului! :)) Dacă vă plac fazele, dați Like! Și dacă vă plac și dacă nu vă plac, dați Share!„, a scris Robu pe Facebook. Clipul poate fi vizualizat aici.

Informaţiile publicate de voceatimisului.ro pot fi preluate doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.