Cele mai citite articole în ultima săptămână

Din aceeași categorie

VIDEO! Calin Dobra, votat președinte al CJ Timiș, chiar și de doi liberali! Cum a trăit momentul Titu Bojin

- Advertisement -

Consiliul Judeţean Timiş are, de astăzi, un nou preşedinte. Propus de PSD ca şi succesor al lui Sorin Grindeanu, care a devenit premier al României, Călin Dobra a obţinut voturile a 24 dintre aleşii judeţeni. Cu un consilier PSD absent, Dobra a primit două voturi pentru chiar şi din partea opoziţiei, spre supărarea liderului de grup al PNL Timiş, Nicu Bitea.

Plenul de învestire a unui nou preşedinte al CJ Timiş a început de la ora 12, însă sala era deja plină până la refuz de la ora 11.30 când zeci de membri PSD au venit să îşi susţină preşedintele executiv, pe Călin Dobra.

Deşi era aşteptat şi el la plenul CJ Timiş în care urma să predea ştafeta, premierul Sorin Grindeanu nu a ajuns în capitala Banatului. Înainte de alegerea unui nou preşedinte, aleşii judeţeni au votat pentru ocuparea celor două locuri de consilier judeţean vacantate de Sorin Grindeanu, plecat să conducă guvernul şi de Adrian Pau, ales deputat în 11 decembrie.

Noii consilieri PSD, Roxana Manasia Tîrpe şi Nicolae Avram au depus jurământul, iar la nici câteva minute după ce au devenit consilieri cu drepturi depline aceştia au fost chestionaţi de Viorel Coifan. Liberalul a dorit să ştie cu ce performanţe profesionale se laudă cei doi, astfel că pesediştii nu au avut de ales şi au fost nevoiţi să se prezinte.

Atmosfera s-a încins odată cu trecerea la ultimul punct de pe ordinea de zi, când pesediştii l-au nominalizat pe Călin Dobra ca şi succesor al lui Sorin Grindeanu. Propunerea a fost primită cu aplauze, iar la numărătoarea voturilor a participat şi secretarul judeţului, Dănuţ Ardelean.

Dacă votul a fost un prilej de supărare pentru şeful de grup al liberalilor, Titu Bojin, pesedist de o viaţă, transferat la UNPR, a ţinut să anunţe Vocea Timişului că „am votat cu partidul”. Noul preşedinte al CJ Timiş este membru PSD din 2000 şi în prezent deţine funcţia de preşedinte executiv al filialei Timiş. Între 2012 şi 2016 Dobra a fost vicepreşedinte al CJ Timiş.

De profesie profesor de sport, Dobra a activat în cadrul Școlii cu clasele I-VIII nr.6 din Lugoj între 2001-2012 fiind şi director al Clubul Sportiv Municipal din Lugoj între 2007-2012. Acesta a mai ocupat şi funcţia de subprefect al judeţului Timiş între 2009 şi 2012, iar între 2008 şi 2012 a fost consilier local la Lugoj.

[responsive_youtube https://www.youtube.com/watch?v=Me9311tmS6g&feature=youtu.be]

- Advertisement -
Vocea Timisului
Vocea Timisului
Întreaga responsabilitate a comentariilor lăsate de dumneavoastră vă aparține! Click aici-citeste condiţiile de utilizare ale site-ului www.voceatimisului.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole în ultimele 48 de ore