ANUNȚURI

Societățile comerciale : AVCOZ EDIL S.R.L. , VCN DEVELOPMENT VEST SRL , SPAB CONSTRUCT VEST S.R.L. ,  SPO DEVELOPMENT BUILD INVEST S.R.L. , BAV DEVELOPMENT BUILD S.R.L. , anunță publicul interesat că au obținut autorizațiile de construire cu nr. 168 , respectiv cu nr. 169 din data de 13.03.2024 , emise de Primărie Timișoara, jud. Timiș , privind obiectivul începerii lucrărilor de construcții pentru proiectele ELIZA 2 și ELIZA 3 , imobile de locuințe colective , în regim  P+2E+ER , în Timișoara , pe strada Grigore Alexandrescu , jud Timiș .

Cele mai citite articole în ultima săptămână

Din aceeași categorie

Călin Dobra a anunţat priorităţile zero pentru Consiliul Judeţean Timiş. Ce spun vicepreşedinţii instituţiei

Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

O bună colaborare cu aleşii judeţeni indiferent de partidul din care fac parte şi implementarea unor proiecte esenţiale pentru judeţul Timiş – acestea sunt, în mare, planurile noului preşedinte al CJ Timiş, Călin Dobra, votat astăzi ca succesor oficial al lui Sorin Grindeanu.

„Cred că planurile pentru viitor dacă vreţi să începem cu acestea, dar cred că trebuie să începem cu mulţumirile adresate colegilor. Vreau să le mulţumesc colegilor din consiliul judeţean, celor care m-au votat şi celor care nu m-au votat. Acest vot împotrivă al unor colegi nu face decât să mă mobilizeze pentru a demonstra împreună cu echipa de conducere de la consiliul judeţean, doamna Roxana Iliescu şi domnul Titi Stancu, că vom duce proiectele judeţului Timiş la îndeplinire. Avem o responsabilitate enormă şi prin funcţia pe care o ocupăm, dar şi prin faptul că judeţul Timiş a dat premierul ţării şi asta nu poate decât să ne mobilizeze să aplicăm diferite proiecte şi pentru a le duce la bun-sfârşit. Vă asigur că în următoarea întâlnire pe care o voi avea voi discuta cu conducerea CJ. Sunt câteva proiecte importante cum ar fi cele de pe sănătate, centura de sud şi centrul intermodal pentru investiţii, dar vreau să am o întâlnire pe lângă cei doi colegi ai mei şi cu Direcţia Tehnică şi cea de Dezvoltare din Consiliul Judeţean unde voi prezenta planul pentru judeţul Timiş”, a declarat pesedistul.

Cei doi vicepreşedinţi ai CJ Timiş şi-au exprimat susţinerea pentru noul lider al aleşilor judeţeni. Roxana Iliescu de la PMP a declarat că „am respectat protocolul de colaborare, prin urmare, cele două voturi ale PMP au fost în sprijinul domnul preşedinte Călin Dobra”. Traian Stancu, vicepreşedintele din partea ALDE a comentat şi el că „astăzi s-a întâmplat o chestiune, s-a întrerupt mandatul domnilor Adrian Pau şi Sorin Grindeanu. Dar eu consider că s-a întrerupt numai mandatul, jurământul lor de consilier judeţean rămâne valabil. Doresc să am aceeaşi colaborare cu domnul preşedinte Călin Dobra şi sper să o scoatem cât mai bine la capăt”.

- Advertisement -
Tiberiu Kiss-Radu Constantin
Tiberiu Kiss-Radu Constantin
Întreaga responsabilitate a comentariilor lăsate de dumneavoastră vă aparține! Click aici-citeste condiţiile de utilizare ale site-ului www.voceatimisului.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole în ultimele 48 de ore