FOTO-CALIN-DOBRA

O bună colaborare cu aleşii judeţeni indiferent de partidul din care fac parte şi implementarea unor proiecte esenţiale pentru judeţul Timiş – acestea sunt, în mare, planurile noului preşedinte al CJ Timiş, Călin Dobra, votat astăzi ca succesor oficial al lui Sorin Grindeanu.

„Cred că planurile pentru viitor dacă vreţi să începem cu acestea, dar cred că trebuie să începem cu mulţumirile adresate colegilor. Vreau să le mulţumesc colegilor din consiliul judeţean, celor care m-au votat şi celor care nu m-au votat. Acest vot împotrivă al unor colegi nu face decât să mă mobilizeze pentru a demonstra împreună cu echipa de conducere de la consiliul judeţean, doamna Roxana Iliescu şi domnul Titi Stancu, că vom duce proiectele judeţului Timiş la îndeplinire. Avem o responsabilitate enormă şi prin funcţia pe care o ocupăm, dar şi prin faptul că judeţul Timiş a dat premierul ţării şi asta nu poate decât să ne mobilizeze să aplicăm diferite proiecte şi pentru a le duce la bun-sfârşit. Vă asigur că în următoarea întâlnire pe care o voi avea voi discuta cu conducerea CJ. Sunt câteva proiecte importante cum ar fi cele de pe sănătate, centura de sud şi centrul intermodal pentru investiţii, dar vreau să am o întâlnire pe lângă cei doi colegi ai mei şi cu Direcţia Tehnică şi cea de Dezvoltare din Consiliul Judeţean unde voi prezenta planul pentru judeţul Timiş”, a declarat pesedistul.

Cei doi vicepreşedinţi ai CJ Timiş şi-au exprimat susţinerea pentru noul lider al aleşilor judeţeni. Roxana Iliescu de la PMP a declarat că „am respectat protocolul de colaborare, prin urmare, cele două voturi ale PMP au fost în sprijinul domnul preşedinte Călin Dobra”. Traian Stancu, vicepreşedintele din partea ALDE a comentat şi el că „astăzi s-a întâmplat o chestiune, s-a întrerupt mandatul domnilor Adrian Pau şi Sorin Grindeanu. Dar eu consider că s-a întrerupt numai mandatul, jurământul lor de consilier judeţean rămâne valabil. Doresc să am aceeaşi colaborare cu domnul preşedinte Călin Dobra şi sper să o scoatem cât mai bine la capăt”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here