Vocea Timișului va susține permanent adevărul!
AcasăȘtiriSocialCRUZIME fără limite! Un tânăr din judeţul Arad şi-a pus pitbull-ul să...

CRUZIME fără limite! Un tânăr din judeţul Arad şi-a pus pitbull-ul să sfâşie un câine legat VIDEO

Publicat in

VOCEA TIMISULUI va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.

Un videoclip revoltător face senzaţie pe o reţea de socializare. Cruzimea a trei tineri din judeţul Arad a oripilat mii de internauţi care şi-au exprimat furia distribuind videoclipul în speranţa că autorităţile vor lua măsuri.

Clipul de un minut arată trei tineri care asmut un pitbull asupra unui câine legat şi îl incită să muşte. Câinele mătură efectiv cu animalul lipsit de apărare secunde în şir spre plăcerea tinerilor care îl întărâtă şi mai tare. Într-un final, animalul scapă şi reuşeşte să se îndepărteze de pitbull, care este redirecţionat de tineri. Conform datelor furnizate pe Facebook de un unul din oamenii care au distribuit videoclipul, proprietarul câinelui este din Buteni, judeţul Arad şi se numeşte Stepan Ionel.

Jurnaliştii de la Special Arad informează că tânărul a fost prins de poliţişti şi i se va întocmi dosar penal pentru cruzime faţă de animale. „Oficial putem să vă comunicăm faptul că, în urma apariției pe rețelele de socializare a imaginilor și fotografiilor respective, polițiștii Postului de Poliție Buteni s-au sesizat din oficiu, l-au identificat pe cel bănuit de comiterea faptei. Este vorba despre un tânăr de 23 de ani din aceeași localitate, iar pe numele acestuia a fost întocmit un dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunii de cruzime împotriva animalelor”, a declarat inspectorul de poliție Lorena Radu, purtătorul de cuvânt al IPJ Arad pentru sursa citată.

Atenţionăm cititorii că videoclipul este unul extrem de violent cu un mare impact emoţional, motiv pentru care recomandăm persoanelor sensibile şi copiilor să nu îl vizioneze.

[responsive_youtube https://www.youtube.com/watch?v=RV_t–h13kw&feature=youtu.be]

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

Pe față! Primăria Giroc s-a luptat din greu să legalizeze intabularea caselor înșiruite din extravilan ale SC Minda & Mimo SRL, în ciuda deciziei...

Povestea de azi este una extrem de simplă și își are începuturile în primăvara...

Ca-n Poliția Română! Sub nasul agentului Raoul Iacob de la Biroul de Investigații Criminale Timișoara, studenta eminentă Denisa Tîrziu l-a iubit pe un cetățean...

Și, evident, subofițerul Inspectoratului de Poliție Timiș n-a mirosit absolut nimic. Nici că iubita...

Ministrul Sănătății a decis schimbarea managerului de la Spitalul Județean Timișoara

În urmă cu câteva minute, ministrul sănătății Alexandru Rafila a semnat schimbarea din funcția...

Comentarii recente

Articole asemănătoare

Bestia care a tarat un caine cu masina pe asfalt, identificata de IPJ Timis

Bărbatul care a târât cu o mașină de teren albă un câine pe asfalt...

BESTII cu chip de om. Au tarat cu masina un caine pe care mai apoi l-au abandonat legat

Bestii cu chip de om, în comuna timişeană Giroc. Un câine a fost târât...

Primarul Robu, video din sala de sport. Cu ce se lauda

Trecut de 62 de ani, primarul Timişoarei, Nicolae Robu, nu poate sta departe de...