Un videoclip revoltător face senzaţie pe o reţea de socializare. Cruzimea a trei tineri din judeţul Arad a oripilat mii de internauţi care şi-au exprimat furia distribuind videoclipul în speranţa că autorităţile vor lua măsuri.

Clipul de un minut arată trei tineri care asmut un pitbull asupra unui câine legat şi îl incită să muşte. Câinele mătură efectiv cu animalul lipsit de apărare secunde în şir spre plăcerea tinerilor care îl întărâtă şi mai tare. Într-un final, animalul scapă şi reuşeşte să se îndepărteze de pitbull, care este redirecţionat de tineri. Conform datelor furnizate pe Facebook de un unul din oamenii care au distribuit videoclipul, proprietarul câinelui este din Buteni, judeţul Arad şi se numeşte Stepan Ionel.

Jurnaliştii de la Special Arad informează că tânărul a fost prins de poliţişti şi i se va întocmi dosar penal pentru cruzime faţă de animale. „Oficial putem să vă comunicăm faptul că, în urma apariției pe rețelele de socializare a imaginilor și fotografiilor respective, polițiștii Postului de Poliție Buteni s-au sesizat din oficiu, l-au identificat pe cel bănuit de comiterea faptei. Este vorba despre un tânăr de 23 de ani din aceeași localitate, iar pe numele acestuia a fost întocmit un dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunii de cruzime împotriva animalelor”, a declarat inspectorul de poliție Lorena Radu, purtătorul de cuvânt al IPJ Arad pentru sursa citată.

Atenţionăm cititorii că videoclipul este unul extrem de violent cu un mare impact emoţional, motiv pentru care recomandăm persoanelor sensibile şi copiilor să nu îl vizioneze.

Informaţiile publicate de VOCEA TIMISULUI pot fi preluate doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea în lead a sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.