Copiii sunt vedete la Centrul de limbi străine Valley

Copiii sunt vedete la Centrul de limbi străine Valley 1Pentru parintii care vor ca fiii si fiicele lor sa aiba parte de cea mai buna educatie si sa invete limbi straine in afara orelor de curs, cu specialisti, o varianta o reprezinta centrele specializate. Unul dintre cele mai cunoscute si recomandate centre din Timisoara este centrul Valley, care pe langa activitati de traduceri, interpretariat si cursuri pentru adulti, a dezvoltat un segment special pentru copii. Aici micutii invata jucandu-se si petrec timpul liber in mod placut.

Am trecut si noi pragul acestui centru si am discutat cu doamna dr. Valeria  Frentiu despre  oportunitatile pe care le are un copil ce ajunge in centrul Valley.

Reporter: Ce ofera Centrul Valley micutilor, si de unde acest interes pentru copii?

Valeria Frentiu: In primul rand iubim copiii, ne gandim cum sa ajutam si noi, alaturi de parinti si bunici , de scoala sau gradinita la care ei invata , sa creasca frumosi, sanatosi si pregatiti pentru viitor. Cursurile de limbi straine pentru copii au o abordare foarte atractiva folosind manuale specifice fiecarei varste, editate de celebre edituri europene cuprinzand o multime de exercitii si activitati suplimentare plus aplicatii practice.

R.: Ce aduceti nou fata de orele obisnuite de curs de la scoala?

V.F. :Folosim de asemenea filmulete didactice, cantece, jocuri, intepretari de rol, activitati practice si materiale auxiliare care fac ca invatarea unei limbi straine sa fie perceputa de copii ca o activitate placuta care este in acelasi timp si deosebit de importanta pentru viitorul lor.

R.: Cum stati din punctul de vedere al resursei umane?

V.F.: Profesorii centrului nostru au experienta predarii cursurilor de limbi straine pentru copii si adolescenti oferind copiilor oportunitatea comunicarii intr-o limba de cirsculatie internationala.

R.: Cum se desfasoara practic cursurile la centrul Valley?

V.F.: Copiii sunt impartiti in grupe de varsta si nivel de cunostinte apropiat pentru ca procesul de invatare sa aibe o maxima eficienta. Grupele de studiu sunt mici , maxim 8 copii, profesorii monitorizeaza in permanenta evolutia copilului iar parintele va fi informat periodic de evolutia acestuia.

R.: A inceput un nou an scolar. Le-ati pregatit micutilor ceva deosebit?

V.F. :Valley Training Center organizeaza cursuri de limba engleza si germana pentru copii cu varste cuprinse intre 3-14 ani, pe parcursul unui an academic, impartit pe 3 module , cu respectarea vacantelor scolare, Cursul debuteaza in 1 octombrie 2012 si se termina la 21.06.2013.

R.: Un sfat pentru parintii care sunt reticenti si prefera sa lase educatia copilului doar in mana scolii?

V.F. Profitati de perioada 3-14 ani a copilului dumneavoastra si oferiti-i cursuri de limbi straine deoarece aceasta este varsta cea mai potrivita pentru asimilarea limbilor straine usor si natural.

R.: Unde se pot inscrie copiii?

V.F.: Oferim posibilitatea de a se inscrie online pe siteul nostru www.valley-center.ro sau direct la sediul nostru din Strada Prof. Dr. Gheorghe Marinescu, nr. 3, ap 7, Timisoara (intre fostul Cinema Parc si Piata Traian), zilnic de luni pana vineri intre orele 9-18 si sambata intre orele 9-14. Pentru relatii se pot apela numerele de telefon : +40.722.207.524, +40.722.242.53, +40.372.935.872.

O.T.

 

 

Cele mai citite articole în ultimele 48 de ore

Ochiul Beiului, un colţ de natură scăldat în legende FOTO

Aşezată în judeţul Caraş, Ochiul Beiului se numără printre...

Sânzienele Sărbătoarea verii şi a bucuriei

Prilej de a sărbătorii soarele şi muncile agricole, bunăstarea...

Articole asemănătoare

spot_imgspot_img

Din aceeași categorie

Categorii Populare

spot_imgspot_img