ANUNȚURI

Societățile comerciale : AVCOZ EDIL S.R.L. , VCN DEVELOPMENT VEST SRL , SPAB CONSTRUCT VEST S.R.L. ,  SPO DEVELOPMENT BUILD INVEST S.R.L. , BAV DEVELOPMENT BUILD S.R.L. , anunță publicul interesat că au obținut autorizațiile de construire cu nr. 168 , respectiv cu nr. 169 din data de 13.03.2024 , emise de Primărie Timișoara, jud. Timiș , privind obiectivul începerii lucrărilor de construcții pentru proiectele ELIZA 2 și ELIZA 3 , imobile de locuințe colective , în regim  P+2E+ER , în Timișoara , pe strada Grigore Alexandrescu , jud Timiș .

Cele mai citite articole în ultima săptămână

Din aceeași categorie

FOTO Accident spectaculos pe A1. Doi șoferi morți, două TIR-uri făcute praf

Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

Accident extrem de grav, în acestă dimineaţă, la ora 7, pe Autostrada A1, pe sensul de mers Timişoara înspre Arad, în zona podului care leagă drumul de satul Fiscut. Conducătorii a două TIR-uri au decedat chiar la locul accidentului, iar traficul a fost blocat pe Autostrada A1.

Conform Aradon, comisarul Valentin Burtă, șeful Biroului Autostrăzi, a explicat că unul din cele două TIR-uri implicate în accident, înmatriculat în Galați, staționa pe banda de urgență din cauza unei defecțiuni tehnice la sistemul de frânare. Conform primelor date, șoferul celui de-al doilea autocamion ar fi adormit la volan, întrând astfel în coliziune directă cu TIR-ul staționat. Din cauză că impactul a fost extrem de puternic, semiremorca autotrenului a fost împinsă peste cabina în care se afla conducătorul auto. Traficul a fost reluat pe banda unu a autostrăzii banda doi fiind încă restricționată.

- Advertisement -
Tiberiu Kiss-Radu Constantin
Tiberiu Kiss-Radu Constantin
Întreaga responsabilitate a comentariilor lăsate de dumneavoastră vă aparține! Click aici-citeste condiţiile de utilizare ale site-ului www.voceatimisului.ro

1 COMENTARIU

  1. Trăiesc în California, dar iubesc în continuare Timișoara, unde am trăit 40 de ani (fără puțin). Păcat că în țara noastră și a strămoșilor noștri, mor zilnic, prea mulți oameni! Dacă-mi cereți un diagnostic: sărăcie în drumuri, dar și lipsă de responsabilitate! Oare pe când, o redresare? Cum este posibil ca șoferul unui mastodont să adoarmă în mers?

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole în ultimele 48 de ore