6

Accident extrem de grav, în acestă dimineaţă, la ora 7, pe Autostrada A1, pe sensul de mers Timişoara înspre Arad, în zona podului care leagă drumul de satul Fiscut. Conducătorii a două TIR-uri au decedat chiar la locul accidentului, iar traficul a fost blocat pe Autostrada A1.

Conform Aradon, comisarul Valentin Burtă, șeful Biroului Autostrăzi, a explicat că unul din cele două TIR-uri implicate în accident, înmatriculat în Galați, staționa pe banda de urgență din cauza unei defecțiuni tehnice la sistemul de frânare. Conform primelor date, șoferul celui de-al doilea autocamion ar fi adormit la volan, întrând astfel în coliziune directă cu TIR-ul staționat. Din cauză că impactul a fost extrem de puternic, semiremorca autotrenului a fost împinsă peste cabina în care se afla conducătorul auto. Traficul a fost reluat pe banda unu a autostrăzii banda doi fiind încă restricționată.

1 COMENTARIU

  1. Trăiesc în California, dar iubesc în continuare Timișoara, unde am trăit 40 de ani (fără puțin). Păcat că în țara noastră și a strămoșilor noștri, mor zilnic, prea mulți oameni! Dacă-mi cereți un diagnostic: sărăcie în drumuri, dar și lipsă de responsabilitate! Oare pe când, o redresare? Cum este posibil ca șoferul unui mastodont să adoarmă în mers?

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.