Vocea Timișului va susține permanent adevărul!
AcasăȘtiriSocialFOTO Accident spectaculos pe A1. Doi șoferi morți, două TIR-uri făcute praf

FOTO Accident spectaculos pe A1. Doi șoferi morți, două TIR-uri făcute praf

Publicat in

VOCEA TIMISULUI va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.

Accident extrem de grav, în acestă dimineaţă, la ora 7, pe Autostrada A1, pe sensul de mers Timişoara înspre Arad, în zona podului care leagă drumul de satul Fiscut. Conducătorii a două TIR-uri au decedat chiar la locul accidentului, iar traficul a fost blocat pe Autostrada A1.

Conform Aradon, comisarul Valentin Burtă, șeful Biroului Autostrăzi, a explicat că unul din cele două TIR-uri implicate în accident, înmatriculat în Galați, staționa pe banda de urgență din cauza unei defecțiuni tehnice la sistemul de frânare. Conform primelor date, șoferul celui de-al doilea autocamion ar fi adormit la volan, întrând astfel în coliziune directă cu TIR-ul staționat. Din cauză că impactul a fost extrem de puternic, semiremorca autotrenului a fost împinsă peste cabina în care se afla conducătorul auto. Traficul a fost reluat pe banda unu a autostrăzii banda doi fiind încă restricționată.

1 COMENTARIU

  1. Trăiesc în California, dar iubesc în continuare Timișoara, unde am trăit 40 de ani (fără puțin). Păcat că în țara noastră și a strămoșilor noștri, mor zilnic, prea mulți oameni! Dacă-mi cereți un diagnostic: sărăcie în drumuri, dar și lipsă de responsabilitate! Oare pe când, o redresare? Cum este posibil ca șoferul unui mastodont să adoarmă în mers?

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

Tardivitate instituțională! Agenția Națională de Integritate somează Spitalul Județean Timișoara să-l tragă pe dreapta pe prof. dr. Lazăr Fulger

Până una alta, azi, indiferent pe ce parte e întoarsă decizia inspectorilor de la...

Pe calendar! ANAF și IPJ Timiș se roagă de Primăria Giroc să pună la dispoziție documentele tehnice care au stat la baza imobilelor construite...

Partea senzațională a investigației noastre jurnalistice de azi nu e neapărat că administrația locală...

Comentarii recente

Articole asemănătoare

Consiliul Județean vrea centură feroviară pentru Timișoara! A lansat licitația pentru studiul de fezabilitate

Timișoara ar putea avea centură feroviară, care să scoată traficul de marfă din centrul...

Poliția Locală se reorganizează! Vor fi reduse mai multe posturi, inclusiv de conducere

Reorganizarea se face prin transformarea vechiului departament într-o structură nouă, o direcție generală, cum...