ANUNȚURI

Societățile comerciale : AVCOZ EDIL S.R.L. , VCN DEVELOPMENT VEST SRL , SPAB CONSTRUCT VEST S.R.L. ,  SPO DEVELOPMENT BUILD INVEST S.R.L. , BAV DEVELOPMENT BUILD S.R.L. , anunță publicul interesat că au obținut autorizațiile de construire cu nr. 168 , respectiv cu nr. 169 din data de 13.03.2024 , emise de Primărie Timișoara, jud. Timiș , privind obiectivul începerii lucrărilor de construcții pentru proiectele ELIZA 2 și ELIZA 3 , imobile de locuințe colective , în regim  P+2E+ER , în Timișoara , pe strada Grigore Alexandrescu , jud Timiș .

Cele mai citite articole în ultima săptămână

Din aceeași categorie

VIDEO Pasajul de la Popa Şapcă a fost demolat. De când se reia traficul feroviar

Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

Mobilizare de excepţie pe şantierul de la Popa Şapcă unde în prima zi de la închiderea traficului feroviar prin zonă a fost efectuată cea mai grea operaţiune. Vechiul pasaj a fost demolat, zona fiind pregătită pentru instalarea noului subpasaj.

„Dați, vă rog, Share! Ei bine, printr-o mobilizare de forțe exemplară, el a dispărut complet în cursul zilei de ieri, după cca 12 ore de intervenții. Tot ieri, înspre miezul nopții, au început săpăturile în vederea construcției pasajului nou. Vă reamintesc, până în 27.08.2017, pasajul nou trebuie să fie gata, pentru ca din 28.08.2017 să poată fi reluat traficul feroviar. Prima poză vă arată fostul pasaj, iar a doua, ce-a rămas în locul lui spre sfârșitul zilei de ieri! Filmulețul surprinde mobilizarea despre care că vorbeam. Bravo SC Sylc Con Trans SRL!”, a scris primarul Nicolae Robu pe reţeaua de socializare.

- Advertisement -
Tiberiu Kiss-Radu Constantin
Tiberiu Kiss-Radu Constantin
Întreaga responsabilitate a comentariilor lăsate de dumneavoastră vă aparține! Click aici-citeste condiţiile de utilizare ale site-ului www.voceatimisului.ro

1 COMENTARIU

  1. Pana si bena camionului era goala sa poata domn primar sa filmeze primele sapaturi..memorabil film pacat ca nu poarta si costum ca Nicolae Ceausescu ..si mai paccat e ca nu sunt inginerii in jurul lui sa i explice ce urmeaza..

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole în ultimele 48 de ore