Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

VIDEO Pasajul de la Popa Şapcă a fost demolat. De când se reia traficul feroviar

Publicat in

Vocea Timișului va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.

Mobilizare de excepţie pe şantierul de la Popa Şapcă unde în prima zi de la închiderea traficului feroviar prin zonă a fost efectuată cea mai grea operaţiune. Vechiul pasaj a fost demolat, zona fiind pregătită pentru instalarea noului subpasaj.

„Dați, vă rog, Share! Ei bine, printr-o mobilizare de forțe exemplară, el a dispărut complet în cursul zilei de ieri, după cca 12 ore de intervenții. Tot ieri, înspre miezul nopții, au început săpăturile în vederea construcției pasajului nou. Vă reamintesc, până în 27.08.2017, pasajul nou trebuie să fie gata, pentru ca din 28.08.2017 să poată fi reluat traficul feroviar. Prima poză vă arată fostul pasaj, iar a doua, ce-a rămas în locul lui spre sfârșitul zilei de ieri! Filmulețul surprinde mobilizarea despre care că vorbeam. Bravo SC Sylc Con Trans SRL!”, a scris primarul Nicolae Robu pe reţeaua de socializare.

1 COMENTARIU

  1. Pana si bena camionului era goala sa poata domn primar sa filmeze primele sapaturi..memorabil film pacat ca nu poarta si costum ca Nicolae Ceausescu ..si mai paccat e ca nu sunt inginerii in jurul lui sa i explice ce urmeaza..

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

Comentarii recente

Articole asemănătoare

Consiliul Județean vrea centură feroviară pentru Timișoara! A lansat licitația pentru studiul de fezabilitate

Timișoara ar putea avea centură feroviară, care să scoată traficul de marfă din centrul...