lucrari-pasaj-popa-sapca

Lucrările de lărgire a Pasajului Popa Şapcă au început în forţă încă de dimineaţă. Primarul Timişoarei, Nicolae Robu, a făcut apel la cetăţeni zilele trecute, cerându-le să aibă răbdare. Astăzi, acesta a postat două filmări de pe şantierul de la Popa Şapcă.

„Desființarea vechiului pasaj -în integralitatea sa!- și construcția celui nou a început astăzi, 21.08.2017, de dimineață, cu tăierea liniei de cale ferată și alte operații pregătitoare. Se observă în zonă o mulțime de elemente prefabricate -aripioare, culee, podul, etc.- aflate în “bloc-start”, pregătite să fie postate / asamblate la locul lor, la momentele potrivite.
Reamintesc că în săptămâna 21-27.08.2017, se realizează, lucrându-se 7 zile din 7, 24 ore din 24, mai întâi desființarea integrală a pasajului vechi și apoi construcția noului pasaj, aceasta la nivel grosier, deci mai puțin finisajele și o mulțime de alte lucrări conexe, care vor necesita alte circa 10-12 săptămâni. Reamintesc, de asemenea, că, în final, vom oferi o mare surpriză legat de această lucrare, o surpriză pozitivă, evident!”
, a anunţat primarul Nicolae Robu pe reţeaua de socializare.

Videoclipurile pot fi vizualizate mai jos:

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here