Vocea Timișului va susține permanent adevărul!
vocea timisului

Cele mai citite articole în ultima săptămână

Publicitate Vocea Timisului

Din aceeași categorie

Primăria va fi „necruțătoare” cu rău-platnicii

Nicolae Robu a anunțat că și în acest an aproape jumătate din timișoreni nu și-au plătit taxele și impozitele pe terenuri, construcții și mijloace de transport. Adică din 42 de milioane de lei cât însumau restanțele s-au achitat doar 22.8 milioane. Cei în cauză vor fi executați silit fără să mai fie trimiși în instanță. Cum? Robu a anunțat că se va adopta o prevedere în acest sens. Mai mult, se va desființa Biroul de urmărire de venituri din cadrul Primăriei și se va înființa un Birou de urmărire a veniturilor nefiscale la Direcția Fiscală dar cu această ocazie se vor urmări toate tipurile de venituri, chiar și cele nefiscale : chirie, redevență, etc.

„Direcția Fiscală are experiență și organizare riguroasă cât și un sistem informatic mult mai bun. Vom fi necruțători cu toți cei care sunt rău platnici, așa e cinstit, să nu creăm două categorii de oameni-cei care plătesc la timp și sunt cinstiți și cei care nu plătesc dar nu pățesc nimic” a declarat primarul.

[responsive_youtube https://www.youtube.com/watch?v=7ry7_G8tIao&feature=youtu.be]

 

Vocea Timisului
Vocea Timisului
Întreaga responsabilitate a comentariilor lăsate de dumneavoastră vă aparține! Click aici-citeste condiţiile de utilizare ale site-ului www.voceatimisului.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole în ultimele 48 de ore