Răzvan Mazilu dă viaţă „Cabaretului”, pe scena Teatrului German de Stat

- Advertisement -

Interpret şi creator, dansator şi coregraf, Răzvan Mazilu montează pe scena Teatrului German de Stat din Timişoara celebrul musical „Cabaret”. Premiera va avea loc joi, 27 februarie, începând cu orele 19:30, în cadrul sălii Teatrului German, cu traducere în limba română.

Opera după Joe Masteroff este una dinte cele mai celebre capodopere ale teatrului muzical, din toate timpurile. A devenit cunoscută la nivel mondial datorită filmului regizat de Bob Fosse, în 1972. Coloana sonoră împleteşte peste 20 de numere muzicale, printre care consacratele „Willkommen“, „Mein Herr“ sau „Cabaret“. Povestea piesei ia naştere în Berlinul anilor 1930, o vreme „înfloritoare” a nazismului. În decorul extravagant şi plin de senzualitate al clubului de noapte „The Kit Kat Klub”, tânăra cântăreaţa şi dansatoare Sally Bowles se îndrăgosteşte de americanul Cliff Bradshaw, un visător, scriitor de romane. . Alături de ei, deşi la o vârstă înaintată, domnişoara Schneider şi domnul Schultz îşi trăiesc delicata poveste de dragoste. Între ludic și decadent, între vise împlinite și spulberate, destinele personajelor din musicalul „Cabaret“ sunt marcate de un context politic şi social a cărui influenţă este abia la început.

Regia și coregrafia spectacolului îi aparțin lui Răzvan Mazilu căruia i se alătură o echipă de creaţie de excepţie: maestrul Peter Oschanitzky, pentru conducerea muzicală și scenograful Dragoş Buhagiar, laureat a numeroase premii UNITER. Rolurile principale în producția Teatrului German de Stat Timișoara sunt interpretate de Georg Peetz și Daniela Török, care fac un adevărat tur de forță, din punct de vedere actoricesc, muzical și coregrafic.

Biletele pot fi achiziţionate la casieria Teatrului German sau online, pe paginile teatrulgerman.ro şi biletmaster.ro.

Cele mai citite articole în ultimele 48 de ore

Articole asemănătoare

Timişoara rămâne capitala artelor spectacolului

Timișoara şi-a consolidat în ultima săptămână poziţia de capitală...

Teatru contemporan la Timişoara

Două spectacole de teatru contemporan au loc astăzi şi...

Din aceeași categorie

Categorii Populare